Cum a fost la TND GDJB Bucharest with Markus Schulz

Duminica, 19 Septembrie 2010 | muzica, Pareri personale | 9 comentarii

La ora 22:30 Studio Martin, clubul in care a avut loc evenimentul TrancENDancE with Markus Schulz – Global DJ Broadcast World Tour: Bucharest, era aproape plin. Snatt & Vix au mixat in deschidere si au reusit sa ridice mainile publicului la o ora de genul 23:00, pe piese precum Bromance (Avicii’s Arena Mix) si KNAS vs. Insomnia (mashup). Cel mai tare moment din warmup a fost cand o mare parte din cei din club cantau pe versurile formatiei Nirvana Back & Forth Spirit (Alex Gaudino Jason Roony Booty). Sau Bromance?

Oricum, Markus Schulz a intrat in jurul orei 1:30. A inceput cu Alpha State, intro-ul de pe cel mai recent album intitulat Do You Dream?, a continuat cu un mashup intre Ashley Wallbridge – Smoke si piesa lui cu Ana Criado – Surreal, apoi cu un ID, apoi cu Percetion vs. Trouble In The Redlight District (mashup), etc.

Markus a pus 3 ore. Primele doua le vom auzi in emisiunea lui, Global DJ Broadcast World Tour: Bucharest ce se va difuza joi, 7 octombrie 2010, la Digitally Imported – Trance Radio, incepand cu ora 19:00. Publicul, atmosfera, setul, totul a fost extraordinar. Din ce am vazut la fata locului am creat o ambianta care se va auzi… massive pe inregistrare!

Fotografii de la eveniment, aici.

Despre setul lui Markus pot sa spun ca a fost pe gustul meu. A pus Mr. Pit – Sky Traffic, un remix demential pentru Leama & Moor – Waiting, Dustin Zahn – Stranger To Stability (care a rupt), Platinum – Ben Gold Remix (care a rupt), 65.4Hz, remixul lui Phynn pentru Hammer & Bennett – Language, Future Cities (noua piesa a lui Markus Schulz, imnul festivalului Transmission), Reach Out a lui Sander (care a rupt dancefloor-ul), dar si Do You Dream (vocal) si Daydream.

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine despre cel mai frumos moment al evenimentului v-as raspunde simplu: Paul van Dyk feat. Johnny McDaid – Home (Cosmic Gate Remix). Toata lumea a cantat pe piesa in timp ce Markus flutura steagul Romaniei la pupitru.

Dupa set Markus a dat autografe la absolut toata lumea care a dorit acest lucru, plus ca s-a pozat cu zeci de fani. Eu am primit autograf pe tricoul meu cu Markuuus Schuuulz, facut special pentru eveniment. Iaca, am autograf de la dj-ul meu preferat.


9 comentarii la “Cum a fost la TND GDJB Bucharest with Markus Schulz”

 1. sadyk 19 Septembrie 2010 at 17:08 Permalink

  Stranger To Stability ! Nu pot sa cred ca am ratat ocazia de a auzi live o asemenea piesa 🙁

 2. djsabau 19 Septembrie 2010 at 17:08 Permalink

  da intradevar , foarte frumos ati cantat si voi . 🙂
  se pare ca era placut surprins . 😀

 3. Houser 19 Septembrie 2010 at 17:28 Permalink

  foarte tare….. :
  eu as vrea autograf de la Tiesto 🙂

  uite ce transpirat esti :)) se vede ca ai dansat ca disperatu :)))
  trancerule 🙂

 4. A.C. 19 Septembrie 2010 at 20:02 Permalink

  ai trecut pe langa mine aseara 🙂
  a fost super… cam aglomerat (nu aveam loc nici sa beau din sticla, de aer nu mai vorbesc) dar foarte misto 😀

 5. Dragos 19 Septembrie 2010 at 23:33 Permalink

  Toate complimentele pentru Markus! Setul a fost foarte bun iar modul lui de a interactiona cu publicul este excelent.(pacat totusi de locatie). Si eu am primit autograf pe tricou; in poza in care tu primeai autograful, eu eram in spatele tau (tricou alb), asteptand nerabdator sa-mi vina randul. 🙂

 6. skonks 20 Septembrie 2010 at 12:10 Permalink

  +++ MARKUS a fost FABULOS !!!

  — feeling Snatt & Vix au fost slabuti – cu micile exceptii enumerate mai sus. Tehnic as putea chiar spune ca au fost jalnici – incantandu-ne cu niste "tropaieli" … 8-|

  — mare minus si pentru locatie: club mic, dotari slabe, ventilatie ineficienta (comparativ cu numarul de persoane), preturi prea mari (la bar) pentru calitatea localului. Asta ca sa nu mai vorbesc hambarul ala nu avea decat o singura cale de access (Markus intrase prin multime, inconjurat de 3-4 bodyguarzi). La un incendiu ne prajeam toti ca sobolanii :)) Sunt cluburi de o calitate mult mai buna in provincie (ex: Cluj si sunt convins ca si in alte zone) decat Studio Martin

 7. Laur 20 Septembrie 2010 at 16:27 Permalink

  Kristofer,spune-mi si mie cum se numeste melodia de pe Vibe in care la refren se spune ceva de genul'trip all,trip all,trip with me,oh god i like that'.Multumesc.

 8. Anonymous 20 Septembrie 2010 at 17:56 Permalink

  kristofer. c vroiam sa t intreb,care e parerea ta in sensu ca cine a facut atmosfera mai buna intre above si markus?!k eu nu am apucat nici unu din ei..

 9. kristofer93 20 Septembrie 2010 at 18:23 Permalink

  @Laur: nu o stiu
  @anonim: Markus


Lasa un comentariu