Cum se plombeaza gropile in Bacau

Joi, 18 Februarie 2010 | Bacau, stiri, Video | 4 comentarii

Cameradinmasina a suprins intr-o filmare high definition maniera in care se astupa gropile din carosabil in Bacau. Vad ca materialul este format din mult din pietris si putin asfalt si ca acesta este aruncat pe carosabil in cea mai mare sila. Ce-i cu …ploaia asta? Pe chestia asta cred ei ca ar trebui sa circule autovehiculele “votantilor”? Frectie la picior de lemn!

Ce a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Bacau pentru Ziarul de Bacau despre actiunea de reparare a gaurilor din asflat care se desfasoara in aceste zile in oras:
Mixtura este deocamdata singura care poate fi folosita acum, date fiind conditiile meteorologice. Ieri se intervenea pe strazile Razboieni, 9 Mai si Oituz. Totodata s-a mai intervenit pe Arcadie Septilici cu asfalt frezat, urmind ca in zilele urmatoare sa se toarne mixtura. In jurul datei de 15 martie, daca vremea va permite, vom incepe asfaltarea strazilor distruse pe timpul iernii, cu asfalt cald“.

Cu toate ca nu sunt sofer, observ si imi dau seama ca aceste plombe cu pietris n-au nicio utilitate, deci se cheltuiesc niste bani publici fara rost. Nu mai bine plombam cu asfalt cald? Nu ma pricep dar cred ca, in ciuda “conditiilor meteorologice” nefavorabile, asflatul ar fi mult mult mai bun decat pietrisul asta oribil.

4 comentarii la “Cum se plombeaza gropile in Bacau”

 1. Anonymous 18 Februarie 2010 at 18:46 Permalink

  Stai linistit asa e si la Ploiesti , ba chiar mai rau , la noi se asfalta pe viscol…

 2. ursaqe 19 Februarie 2010 at 13:22 Permalink

  Nu este bine nici cu asfalt, nici cu pietriș. Bine ar fi dacă s-ar face din start lucrări de calitate: material bun, utilaje performante, oameni bine pregătiți și garanție serioasă!

 3. tudor 19 Februarie 2010 at 16:52 Permalink

  Pai parca nu-ti placea concursul din Desteptarea. Acum nu-ti place nici cum isi plombeaza primarul maselele…, pardon, gropile.

 4. Asta de stie 19 Februarie 2010 at 16:54 Permalink

  Ba Tudore, dar ce treaba are una cu alta?


Lasa un comentariu