Curs de instruire pentru bloggeri

Bloggerii care s-au înscris în proiectul „Bacăul Adblog – Judeţul Bacău pe web”, demarat şi organizat de Divanul Adblog şi finanţat de Consiliul Judeţean Bacău, au primit invitaţii pentru cursul de instruire pe care Divanul Adblog îl susţine cu bloggerii care vor începe imediat după training să scrie pe Blogbacau.ro, portalul care stă la baza întregului proiect.

Cursul va avea loc, după cum v-am spus, sâmbătă, 5 noiembrie, la Sala Studio 24 de pe strada Oituz, începând cu ora 9:45. Ce vor primi participanţii, peste 20 la număr:

  • Un curs de instruire în ale bloggingului, fotografiei, tehnicilor de realizare a materialelor de pe un blog, de la surse de informare și până la utilizarea tehnicilor mass-media;
  • Sprijin din partea unor bloggeri cunoscuți în comunitatea județeană și nu numai, o comunitate de tineri care, la fel ca tine, vor să se afirme, promovare și distracție.

Training-ul este asigurat şi susţinut de bloggerii Divanului Adblog. Cheltuielile de transport şi masă sunt asigurate tot de noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *