Dac-aş fi primar

Vineri, 25 Noiembrie 2011 | Bacau, foto, Pareri personale | 12 comentarii

Primul lucru pe care l-aş face dacă aş fi primar este să îmi asigur mie şi echipei mele un spaţiu decent pentru a gestiona trenurile urbei pe care încerc să o conduc. Aş face în aşa fel încât clădirea primăriei să arate trăsnet. Evident, lucrările de modernizare a Primăriei trebuie să meargă mână în mână cu zeci de alte proiecte ce se desfăşoară în oraş, pentru cetăţeni.

Dacă aş fi primar chiar mi-aş dori ca lumea să ştie că zilnic intru în primărie, şi nu într-un azil abandonat. Zic şi eu. Vedeţi jos cum arată Primaria Bacău!

12 comentarii la “Dac-aş fi primar”

 1. liviu 25 Noiembrie 2011 at 11:37 Permalink

  Chiar ca parca e un azil abandonat si nu inteleg de ce nu se iau niste masuri in acest sens.Nici nu cred ca este primarie mai urata in judet.

 2. jane 25 Noiembrie 2011 at 11:43 Permalink

  Bine ca nu esti primar ca sigur ti-ai face si o casa sa moara lumea :) Putin ma intereseaza cum arata cladirea primariei daca in rest nu se face nimic.

 3. Izzet 25 Noiembrie 2011 at 17:20 Permalink

  Interesant e ca singurul lucru pe care l-ai face e sa restructurezi primaria . In rest nimic ?

 4. mihai 25 Noiembrie 2011 at 20:37 Permalink

  Mai mijto e primaria din Margineni :))

 5. Emilian 26 Noiembrie 2011 at 00:00 Permalink

  Lasa Kristofer ca acusa vin sarbatorile si iar acopera toata fatada cu luminite si o sa arate mai bine :))

 6. Vlad 26 Noiembrie 2011 at 01:15 Permalink

  Gandesti ca tot romanu clar, dupa asta te apuci de furat/carat acasa din ce a mai ramas.

 7. tati 26 Noiembrie 2011 at 17:30 Permalink

  conteaza in primul rand eficienta la serviciile din primarie. o sa vezi cind o sa fii mai mare (administrativ ma refer), chiar si primar sa ajungi, o sa vezi cum va incerca sa te “manace” sistemul. dar, cel putin, bine ca initzial ai vointza

 8. Vlad 27 Noiembrie 2011 at 13:40 Permalink

  doar de tine te intereseaza… ce conteaza cum arata atat timp cat primarul face treaba… probabil ca sunt alte proiecte mai importante decat primaria… presupun ca pe langa primarie ai face si o casa ca sa ai conditii…:D

 9. Alin 27 Noiembrie 2011 at 17:54 Permalink

  Auzi, daca ai fi primar ai face o cladire de primarie trasnet.Pai si infrastructura? Nevoile cetateanului? Mentalitate de moldova gen “mai intai sa-mi fie mie bine si apoi vedem si cu astia ce facem…”

 10. horicas 28 Noiembrie 2011 at 15:32 Permalink

  Bacaului ii trebuie o primarie, dar pentru asta ii trebuie si un teren central. Ca doar no o darama primaria asta si pana e gata cea noua se muta in parc. Si trebuie si bani, multi bani. Ok, Margineniul si-a tras primarie insa au uitat sa asfalteze. Au lasat ulitele pe care s-au apucat sa le asfalteze in an electoral, pe jumatate asfaltate, de nu se mai vede asfaltul de noroi si si-au tras primarie. Poate cand o sa aiba bani de primarie, Bacaul o sa isi faca una. Pana atunci se ocupa de lucruri mai importante, cred eu… Si gandeste-te cum i-ar sarii unii in cap primarului ca isi face primarie in loc de alte n chestii


Lasa un comentariu