Danny Dove & Steve Smart feat. Amanda Wilson – Need In Me (Whelan & Di Scala Remix)

Marti, 7 Octombrie 2008 | muzica, Vibe FM | 5 comentarii

Danny Dove a mers prima data intr-un club la 16 ani, atunci indragostindu-se de muzica electronica. In 1996 a imprumutat un deck si a inceput sa puna muzica in localurile din imprejurul Londrei, selectia de melodii fiind tot a prietenului sau, Danny doar mixand. Apoi s-a facut rezident al clubului Browns din Holborn. Aici, impreuna cu Trace, Claire si Carlos Silva au facut “The smartie team”, un proiect muzical local. Dupa aceea a performat ca dj la Ministry of Sound, The End, Camden Palace, Mexico, dar si in estul lumii.

Din 2004 a inceput sa se axeze pe productie. A facut remixuri la melodii ca The Click – Mezmerized sau Supafly Inc. – Be Together (2008), lansand impreuna cu Steve Smart si single-uri ca Shiver, Sophie’s Summer, Hold On, Dirty Nasty Sex Music, etc.

Pe 16 martie 2008 a lansat impreuna cu acelasi Steve Smart in format digital la “Loaded Records” ultimul single intitulat “Need In Me“. Piesa are un vocal extraordinar realizat de Amanda Wilson cea care a cantat pana acum piese ca “I Feel Like”, “Watchin'”, “Disco’s Revenge” sau “Good For Me”. Piesa “Need In Me” a fost relansata pe 25 septembrie 2008 la Nervous Recordings si a beneficiat de un club mix de la “Whelan & Di Scala”.
Danny Dove & Steve Smart feat. Amanda Wilson – Need In Me (Whelan & Di Scala Remix) se difuzeaza incepand de ieri pe Vibe FM! Imi place piesa si va urez auditie placuta!

5 comentarii la “Danny Dove & Steve Smart feat. Amanda Wilson – Need In Me (Whelan & Di Scala Remix)”

 1. Anonymous 7 Octombrie 2008 at 18:55 Permalink

  Mi se pare mie sau topul tau( top 20 ) nu a mai fost postat ?

 2. kristofer93 7 Octombrie 2008 at 19:11 Permalink

  da, il voi posta maine pt ca nu am avut timp sa il fac.

 3. Tudor 7 Octombrie 2008 at 21:19 Permalink

  Imi place remixul.

 4. Anonymous 8 Octombrie 2008 at 09:14 Permalink

  ce parere ai de noua versiune mixmeister?eu zic ca e cel mai bun software pt mixat de pe piata.depaseste si pe ableton si pe traktor in domeniul asta.si le depaseste cu clasa.
  daca inveti mixmeister bine si ti iei efecte misto si tranzitii poti mixa,remixa,reconstrui orice piesa.se cunoaste ca e german software ul

 5. kristofer93 8 Octombrie 2008 at 19:17 Permalink

  Mix Meister folosesc.


Lasa un comentariu