De ce alegi România?

Sambata, 16 Noiembrie 2013 | stiri | 2 comentarii

Pentru mine, patriot convins (nu, nu sunt naiv), este o întrebare retotică. În schimb, pentru cei de la LEO Alpha “Young&Smart” Bacău, “De ce alegi România?” este titlul unei campanii naționale ce are ca scop promovarea României și a valorilor ei, pe care noi ar trebui, zic “leuții”, să le cunoaștem și să ni le însușim. E îmbucurător că astfel de idei vin din rândul liceenilor.

campanie leo de ce alegi romaniaPână pe 1 decembrie vrem să adunam cât mai multe răspunsuri la întrebare şi să facem o prezentare cu acestea. Pe 1 Decembrie vom sărbători ziua noastra şi vom spune că există sute de motive pentru a alege România, fie ca rezident, fie ca turist. – Mădălina Vlasie, președinte Clubul LEO Alpha “Young&Smart” Bacău

Preview-ul campaniei îl găsiți pe Facebook și numără, până în acest moment, 28 de imagini și tot atâția adolescenți frumoși care își iubesc țara.

Dacă vreți să contribuiți, o puteți face trimițând o fotografie cu voi și cu răspunsul la întrebare, într-un mesaj pe pagina de Facebook a celor de la LEO.

de ce alegi romania campanie leo

2 comentarii la “De ce alegi România?”

 1. Nedelcu Adrian 17 Noiembrie 2013 at 17:46 Permalink

  Interesantă idee, deşi nu înţeleg de ce au o siglă în limba engleză. Clar semnal de apreciere a ideii de român şi România.

  • Madalina 24 Noiembrie 2013 at 12:10 Permalink

   Buna,

   Numele asociatiei este in engleza deoarece LEO este o organizatie internationala.


Lasa un comentariu