De la majorat, direct la Londra via Bucuresti

Duminica, 20 Martie 2011 | foto, Pareri personale | 7 comentarii

Sambata seara m-am destrabalat, ca sa zic asa, la petrecerea de 18 ani. Am facut-o la Forest Moldova, iar la ea au participat apropiatii mei. Sper ca s-au distrat, in ciuda faptului ca am incercat sa o dau dupa cires cand a venit vorba de porunci, dar si pentru ca, s-ar putea sa sune ciudat pentru multi dintre voi, din jumatate in jumatate de ora mergeam frumos la laptop sa actualizez live tracklist-ul pentru A State of Trance 500. Am fost discret in aceasta privinta, cred eu.

Zilele trecute va spuneam ca plec la Londra, la sesiunea de 24h Coca-Cola Music cu Maroon 5. Azi la pranz m-am urcat in tren si am pornit spre Bucuresti. Acolo voi sta o noapte la Ibis Gara de Nord, dupa care luni dimineata voi decola de pe Aeroportul Otopeni cu un Airbus A319 al British Airways cu destinatia Heathrow, Londra. Initial vroiam sa iau trenul de la ora 10:00 din Bacau, dar nu am putut sa ma trezesc. Petrecerea s-a intins aseara dupa ora 4.


In gara am intalnit un domn care tipa in gura mare, la absolut toata lumea, hotilor, criminalilor, la puscarie cu voi! Nu il judec pentru ca nu stiu ce probleme are acel om, dar permiteti-mi sa va spun ca nu am putut sa nu ma amuz pe seama lui. Hotilor, ati furat tara!

In tren simt ca atrag destule priviri si nu imi place. Cred si eu ca lumea se uita ciudat la mine: laptop, USB hub cu doua stick-uri + Digi Net Mobil care, ca tot veni vorba de el, isi face treaba mentinand viteza de download undeva la 50 kb/s intre Bacau si Focsani. Chiar am nevoie de ea deoarece descarc seturile inregistrate aseara live in Johannesburg, la prima din cele 5 petreceri care celebreaza ASOT 500. Acestora li se adauga incarcatorul pentru telefon conectat la laptop, casti si mouse wireless. Am in fata mea un domn venit de la tara care m-a intrebat daca lucrez la Google. Sunt upragadat pana in gat.

Am spus-o si pe Twitter: imi place sa calatoresc cu trenul. Este relaxant si pitoresc. Totusi, 5 ore de la Bacau la Bucuresti este mult pentru secolul vitezei, insa azi nu ma grabesc.

7 comentarii la “De la majorat, direct la Londra via Bucuresti”

 1. Anonymous 20 Martie 2011 at 16:37 Permalink

  Mult succes la Londra, e un oras superb.

 2. Sa(n)tana 20 Martie 2011 at 20:35 Permalink

  Ma eu iti zic distractie placuta la "24h Coca-Cola Music". Maroon 5 sunt printre preferatii mei dar din pacate nu pot sa ajung…lipsa de fonduri. Sa te distrezi tu si pentru mine. Hai noroc.

 3. Anonymous 21 Martie 2011 at 18:50 Permalink

  la noi oamenii sint prosti tare de aceea se holbeaza aiurea si comenteaza aiurea!

 4. adycez 22 Martie 2011 at 00:05 Permalink

  Ehei – se vede ca esti tinerel.
  Acum vre-o 20 de ani, cind abia aparuse InterCity, de la Bacau la Bucuresti se faceau doar vre-o 3 ore si jumatate.
  Dar erau vremuri grele atunci – acum traim timpuri stralucite.

 5. Anonymous 22 Martie 2011 at 11:04 Permalink

  NU este admisibil ca un intercity sa faca 5 h pana la buc…! Nu mai exista nici o dif intre intercity , rapid si accelerat avand in vedere timpul !

 6. Anonymous 23 Martie 2011 at 23:00 Permalink

  diferenta intre intercity , rapid si accelerat e de confort si nu de timp

 7. Remus Demian 25 Martie 2011 at 21:48 Permalink

  Dar 16 ore de la Satu Mare la Bucuresti?:) E mult?:)


Lasa un comentariu