Depeche Mode – Peace (Moonbeam Remix)

Vineri, 5 Iunie 2009 | muzica, Radio Deea | 3 comentarii

Ultimul single semnat de legendara trupa Depeche Mode se intituleaza Peace. BeatPort organizeaza in colaborare cu Native Instruments si JazzMutant un remix contest (concurs de remixuri) pentru acest nou single.

Printre remixurile intrate in concurs am gasit unul marca MoonBeam. Moonbeam este un proiect muzical format din rusii Pavel si Vitaly. Detin 3 labeluri “Moonbeam Digital”, “Disoma Records” si “Moontribal Records”, au emisiune la Proton Radio, iar la capitolul productie stau foarte bine, lansand foarte des productii personale si remixuri.

Amestecul de progressive si minimal face ca sound-ul creat de productiile semnate de Moonbeam sa fie uimitor dar mai ales emotionant! Proiectul MoonBeam se claseaza pe primele locuri in preferintele mele personale. Melodiile lor sunt epice, pline de sentiment. Puteti asculta Peace (Moonbeam Remix), piesa care va intra duminica in Top 20 Radio DEEA (kristofer93)! Auditie placuta!

3 comentarii la “Depeche Mode – Peace (Moonbeam Remix)”

  1. Anonymous 5 Iunie 2009 at 20:04 Permalink

    am auzit la req629 o melodie cantata de unde barbat avea vocea exact ca a lui dj jose si are un nume mai lung daca nu ma insel stiu ca am mai vazut-o pe undeva nu stiu daca pe forum sau o prezentai tu pe blog ai idee ?

  2. Anonymous 6 Iunie 2009 at 08:39 Permalink

    ma sti mel aia a lu dj project – miracle love seamana cu o mel mai ales la refren ..dar 😕 dar nu mai stiu cum se numea dak poti sa ma ajuti :-s

  3. kristofer93 6 Iunie 2009 at 09:23 Permalink

    hmmm, n-am idee


Lasa un comentariu