Deputatul Cosmin Necula s-a întâlnit cu reprezentanții elevilor băcăuani

Joi, 19 Septembrie 2013 | Bacau | Comenteaza

Luni, în prima zi din noul an școlar, Cosmin Necula (deputat Colegiul 2 Municipiul Bacău) s-a întâlnit, în Sala Mică a Consiliului Județean Bacău, cu reprezentanții elevilor băcăuani, constituiți în Consiliul Județean al Elevilor Bacău. Vă spun imediat de ce.

Cosmin Necula dorește, împreună cu alți colegi parlamentari, să modifice Legea Educației Naționale nr. 1/2011. Prin urmare, a ținut neapărat să se întâlnească cu reprezentanții elevilor din Bacău pentru a-i consulta și pentru a le primi propunerile.

cosmin necula dezbatere cje bacau-1

Am fost și eu de față în calitate de senior al consiliului elevilor (am activat doi ani în CJE Bacău) și vă pot spune că a fost o întâlnire benefica, productivă, care confirmă atât deschiderea lui Cosmin Necula de a-i asculta pe cei pe care îi reprezintă în Parlamentul României, cât și legitimitatea și forța Consiliului Județean al Elevilor Bacău, acumulate din toamna anului 2010 și până în prezent.

S-a discutat despre:

  • reintroducerea în consiliile de administrație ale instituțiilor de învățământ preuniversitar a unui reprezentant al elevilor cu drept de vot;
  • recunoașterea voluntariatului ca vechime în muncă și la admiterea la facultate;
  • introducerea Consiliului Național al Elevilor în lege;
  • decontarea transportului elevilor navetiști, etc.

Detalii aveți pe pagina de Facebook a lui Cosmin Necula.

Lasa un comentariu