Despre incalzirea prin panouri radiante cu infrarosii

Acum cateva zile mi-a sarit in ochi un Matiz rosu pe care scria „Incalzire prin panouri radiante cu infrarosii, telefon 0745……”.

Nu am descoperit America dar cautand pe Google am aflat detalii semnificative despre un nou mod de incalzire. Tehnologia InfraTherm permite ca energia termica sa fie transmisa direct in aerul din incapere prin producerea unor unde infrarosii. Totul se face cu ajutorul acestor panouri radiante electrice care se pun pe pereti sau pe tavan si se leaga la reteaua electrica.

Caldura se distribuie direct, permanent si uniform in incapere. Costurile pentru incalzire vor fi cu pana la 50 % mai mici daca ar fi sa ne raportam la incalzirea prin centrala termica. Ba mai mult, cica au efect terapeutic si antibacterian si nu necesita service sau intretinere.

Suna interesant!

8 thoughts on “Despre incalzirea prin panouri radiante cu infrarosii

  1. Trebuia sa se aprobe legea aia cu 90% din pret si baietii se pare ca s-au pregatit pentru asta…din pacate legea nu s-a mai aprobat

  2. Sunt atât de multe soluții de încălzire cu energii alternative, dar statul român doarme în papuci.

    Poate ne-om trezi și vom face ceva pentru a ieși de sub cizma rusească.

    Salut Cristi! Am zis că ar fi ok să continui să-ți vizitez blogul.

  3. imperfectule, esti un prost, iti dai prea multa importanta, s’ar putea sa ne cacam pe tine intr’o buna zi;)

  4. in lipsa de alte ştiri publicam ce ne trece prin cap … nu te supăra frate dar eşti mai retard decât multi alţii … te dai prea important

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *