Dragos Benea a terminat maratonul de la Piatra Craiului

Marti, 4 Octombrie 2011 | Bacau, foto, stiri | 3 comentarii

Faptul ca Dragos Benea, presedintele CJ Bacau, isi umple timpul liber cu sporturi precum mountain biking-ul, fotbalul si atletismul nu mai este demult o noutate. Acesta a participat pe 1 octombrie 2011 la cea de-a VI-a editie a Maratonului Piatra Craiului si a reusit sa termine traseul de 42 de kilometri in 6 ore si 37 de minute.

Timpul obtinut l-a clasat pe cel mai tanar presedinte de consiliu judetean din tara pe locul 171 dintr-un numar total de 500 de participanti din Romania si tari precum Marea Britanie, Germania, Franta, Danemarca sau Japonia. Jos avem cateva fotografii din weekend-ul trecut, cu Dragos Benea alergand pe cunoscutul traseu de la Piatra Craiului.

Nu este nici prima, dar nici ultima isprava a lui Dragos Benea de acest gen. El a participat in 2010 la acelasi maraton de la Piatra Craiului si, in acest an, in luna mai, la Eco Maratonul de la Moeciu. Din cate am inteles, Benea se reface si se pregateste acum pentru maratonul de pe 15 octombrie de la Istanbul.

3 comentarii la “Dragos Benea a terminat maratonul de la Piatra Craiului”

 1. Adissor 4 Octombrie 2011 at 13:06 Permalink

  Nu-i rau. E ceva sa alergi 42 de km in 6 ore.

 2. ziaristu' 4 Octombrie 2011 at 13:10 Permalink

  Ziarele noastre locale, infometate in ultimii ani dupa razboiul politic Stava-Seche-Stava-PDL, uita sa scrie din cand in cand despre oameni si povestile lor.

  Nu ma refer la Benea, ca nici nu am pretentia sa apara el in Ziarul de Bacau, la concurenta (cum ar fi), dar unde sunt interviurile de alta data in ziarele locale? Ne-am saturat de topoare, incendii si stirile de le ora 5.

 3. gabi 4 Octombrie 2011 at 14:00 Permalink

  Felicitari ! Dar a alergat pentru el si sanatatea lui.


Lasa un comentariu