Duminică viitoare i-o servim lui Dragoș Benea: cel mai mic scor al PSD Bacău din ultimii 20 de ani

Cu doar o săptămână înaintea alegerilor europarlamentare, baronul-candidat Dragoș Benea lansează un atac penibil spre copilăresc la adresa mea și, așa cum îi stă bine unui pesedist crescut de duetul Sechelariu-Hrebenciuc, un atac și la adresa familiei mele (care nu a avut niciodată treabă cu politica).

În activitatea mea politică de până acum, în toate reacțiile și declarațiile pe care le-am avut, am vizat numai și numai activitatea politico-administrativă a acestor personaje, nicidecum familia, relațiile mai mult sau mai puțin ortodoxe sau alte chestiuni private. Chiar dacă ar fi multe de spus…

Cum Benea se pare că e un mare fan de-al meu (nu degeaba îmi face analiza atentă a postărilor de pe Facebook în toiul campaniei electorale în urma căreia probabil se va alege cu o frumoasă sinecură timp de 5 ani la Bruxelles), mă acuză că postez “servite”. Acum încep să înțeleg de unde vin toate conspirațiile propagate de diverși la adresa mea.

Totuși, am o “servită” pentru toți: duminica viitoare ieșim la vot și ne îndemnăm toți cunoscuții și necunoscuții să ștampilăm astfel încât, cu Benea candidat, PSD să ia la Bacău cel mai mic scor din ultimii 20 de ani!

foto: Ferma Politică

9AA206AC-26EB-46A4-BB39-B4EDAC9431A9

11 thoughts on “Duminică viitoare i-o servim lui Dragoș Benea: cel mai mic scor al PSD Bacău din ultimii 20 de ani

 1. Cristi, pentru ca ai priza puternica la tineri, incearca sa mobilizezi cat mai multi dintre ei la vot! Tinerii (ca si adultii, evident) trebuie sa inteleaga ca seria de voturi – din acest an si de anul viitor – este foarte important, in primul rand pentru ei!
  Jos PSD!!!

 2. Si daca nu obtine PSD cel mai mic scor pe Bacau din ultimii 20 de ani, demisionezi si te lasi de politica???

 3. Ce parere ai despre articolul din Romaniacurata? Se pare ca sunt problem cu integritatea la toate partidele.La PNL sunt cele mai mari.

  Curat murdar!!!

   1. Stiu,de asta am cerut.Foarte greu sa construiesti un partid curat.Probabil imposibil.De ce cred asta? Pentru ca cei pusi sa imparta dreptatea sunt murdari de tot.O sansa ar fi.Sa fie schimbate institutii cu de-a intregul cu tineri scoliti la universitatile din strainatate.La noi plagiatele se duc spre 90%.Notele nu sunt adevarate.Cand vezi cite o clasa ca sunt toti de 10 la toate materiile te apuca nervii.
    Totusi cred ca Bacaul se va opri pe la 50-60.000 de locuitori.Dupa poate va urma o crestere.

    1. Interesanta predictie dar foarte probabila. Luand in calcul doar numarul de persoane cu domiciliul in oras cuprinse in intervalul 60-80 de ani, as zice aprox 30% din populatia orasului poate sa dispara in urmatorii 25 de ani. Asta neluand in calcul migratia populatiei.

   2. Contribuit la ele ? Pai și ce informații dovezi ai pus la dispoziție ca sa știm și noi muritorii de rând cum se publica astfel de liste negre… cum se fac…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *