Ediția a IV-a a concursului național ExplorIT se desfășoară în acest weekend în Bacău

Sambata, 22 Iunie 2013 | Bacau | Comenteaza

Unul dintre evenimentele organizate anual în Bacău numai de elevi este Concursul Național de Creativitate Digitală ExplorIT, un eveniment care strânge spre finalul fiecărui semestru al doilea, la Colegiul Național “Ferdinand I”, tineri pasionați de IT și media din toată țara.

Ediția a patra are loc în acest weekend, 20-23 iunie 2013, și adună în competiție 12 proiecte la categoria IT și 20 de creații la categoria media. În total, peste 40 de concurenți care nu numai că se vor bate pe premiile puse în joc, ci se vor și distra și vor învăța în cadrul trainingurilor susținute de Adi Enache și Ștefan Radu pe robotică, Anatol Prisăcaru pe securitate, Adi Bulboacă pe video și Eduard Măriuț pe fotografie. Plus jocuri de teambuilding.

Mai jos aveți câteva fotografii de la evenimentul de deschidere de joi, 20 iunie. Acesta a avut loc în Aula Universității “Vasile Alecsandri” din Bacău și i-a avut ca speakeri pe Marius Stamate (profesor universitar la Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău) și Ana Întuneric (profesor de informatică la C.N. “Ferdinand” I și coordonator de proiect).

Lasa un comentariu