FCM Bacau – FC Steaua, azi in Cupa Romaniei

Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Bacau, fotbal | 4 comentarii

Ziua de 23 septembrie 2009 este una importanta pentru fotbalul bacauan. FCM Bacau intalneste astazi FC Steaua in saisprezecimile Cupei Romaniei la fotbal. Partida se va disputa pe Stadionul Municipal Bacau de la ora 20:30 si va fi transmisa in direct de Pro TV.

Eu zic ca este pacat sa fiu microbist, sa stau in Bacau si sa nu ma duc la meci.
Biletul de intrare costa 5 lei.

Ultra Boys, una dintre galeriile care sustin FCM Bacau, cheama pe toti cei care vor sa faca parte din galerie in fata magazinului Luceafarul la ora 19:00.

Hai Bacaul!

4 comentarii la “FCM Bacau – FC Steaua, azi in Cupa Romaniei”

 1. Anonymous 23 Septembrie 2009 at 16:29 Permalink

  hai bacau :DD::DD:D: maryannn

 2. Anonymous 23 Septembrie 2009 at 17:46 Permalink

  Sper sa-i bata pe stelisti. Succes Bacau!

 3. Deejay Florin 24 Septembrie 2009 at 18:37 Permalink

  Bravo Bacau! Frumos fotbal se practica la voi. Fortza STEAUA !

 4. tudor 24 Septembrie 2009 at 23:20 Permalink

  Un joc relativ bun (cam de 6 pe o scara da le 1 la 10) al Bacaului, dar foarte prost al Stelei. Din pacate insa fara bani nu vom mai putea castiga in urmatorii 10 ani impotriva Stelei. Prea multi tineri si prea putini jucatori experimentati. Iar intr-un astfel de meci nu cred ca ar fi fost cazul sa facem antrenamente. De multe ori cand bacauanii executau cornerele, mingea nici nu ajungea pana in centrul careului, ceea ce este chiar de ras. Jucatorii tineri nu aveau forta sa execute cum trebuie un corner sau o lovitura libera. Nu mai zic ca nu stiau sa dribleze, ceea ce mi s-a parut de neacceptat. Dupa ce recuperau foarte bine si foarte rpede mingea, nu stiau ce sa faca cu ea-ori sutau, ori pasau. Tehnicitate zero. Nu pot decat sa remarc jocul bun al portarului…trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa apere atat de bine, desi este unul dintre cei mai vechi jucatori ai F.C.M.-ului. Pacat insa ca a gresit la golul 1. Dar din nou, daca nu sunt bani. Gazonul a fost praf, la fel si terenul. Parca ar fi jucat pe dunele din Sahara. Iar PROTV-ul a fost nevoit sa filmeze de pe partea opusa a terenului (lucru anormal) pentru a nu se vedea starea tribunelor fara scaune. RUSINE PRIMARIEI SI CONSILIULUI LOCAL!!! In cateva luni nu au fost capabili sa refaca tribunele. Si asteptam sa vad si ceva poze K93.


Lasa un comentariu