Ferry Corsten feat. Betsie Larkin – Made Of Love (Super8 & Tab Remix)

Miercuri, 8 Decembrie 2010 | muzica | Comenteaza

Astazi ascultam un clasic, un vocal trance de exceptie. Avand la activ 6 albume de artist, olandezul Ferry Corsten lansa un nou single in data de 9 februarie 2009 la FlashOver Recordings. Se numeste “Made Of Love” si este cantat de Betsie Larkin, o vocalista de exceptie.

ULTRA Records a lansat pe 16 februarie 2009 videoclipul melodiei care poate fi vizionat aici – HQ. Release-ul cuprinde remixuri semnate de Super8 & Tab, Duderstadt, Bobina si Push. Made of Love s-a bucurat la vremea ei de un suport masiv din partea unor nume mari din zona trance printre care se numara Armin van Buuren, Above & Beyond, Tiesto sau Markus Schulz.

Sa ascultam remixul de la Super8 & Tab. Incepand cu versurile si terminand cu linia melodica ce are acel pian emotionant, piesa este o legenda si va ramane pentru multi ani in top 10 pentru mine.

Ferry Corsten feat. Betsie Larkin – Made Of Love

Miercuri, 25 Februarie 2009 | internet, muzica | 2 comentarii

Avand la activ 6 albume de artist, olandezul Ferry Corsten a lansat un nou single in data de 9 februarie 2009 la FlashOver Recordings. Se numeste “Made Of Love” si este cantata de Betsie Larkin, o vocalista de exceptie.

ULTRA Records a lansat pe 16 februarie 2009 videoclipul melodiei care poate fi vizionat aici – HQ. Release-ul cuprinde remixuri semnate de Super8 & Tab, Duderstadt, Bobina si Push. Noul single Ferrz Corsten se bucura de un suport masiv din partea unor nume mari din zona trance printre care se numara Armin Van Buuren, Above & Beyond, Tiesto sau Markus Schulz.

Made Of Love” se difuzeaza deja pe posturile de radio dance si canalele TV de specialitate din strainatate. Piesa este plina de sentiment iar linia melodica este calmanta. Speram sa se auda si in Romania! Voi puteti asculta acum varianta radio, cea din videoclip. Auditie placuta!

2 comentarii la “Ferry Corsten feat. Betsie Larkin – Made Of Love”

  1. Doru 25 Februarie 2009 at 21:58 Permalink

    piesa e destul de veche in preferintele impatimitilor… iar release-date-ul ma surprinde sincer…

    cu toate astea, suna extraordinar!

  2. dyutzza 27 Februarie 2009 at 11:23 Permalink

    mai conteaza ca e “veche” sau fresh, conteaza ca o melodie buna va fi mereu pe val.
    E totusi, o melodie ciudata, asta o si face interesanta si placuta. 😀


Lasa un comentariu