Ferry Corsten – Punk (Arty’s Rock-N-Rolla Mix)

Marti, 8 Martie 2011 | muzica | Comenteaza

Ferry Corsten, al 7-lea dj al lumii conform clasamentului Top 100 DJ Mag si unul dintre veteranul muzicii trance nu mai are nevoie de prezentare. Olandezul are in spate o cariera de invidiat. Activand pana in anul 2000 sub diferite alias-uri precum Ferr, Moonman sau System F, Ferry Corsten are 6 albume de artist, zeci de single-uri si alte zeci de remixuri, toate de prima linie la vremea la care au fost lansate.

Era 2001 cand Moonshine Music din USA lansa Punk, prima piesa sub numele Ferry Corsten. Ce-a urmat apoi putem sa ne dam seama din discografia de pe site-urile de profil. La 10 ani de la debutul a ceea ce inseamna acum Ferry Corsten, single-ul Punk a fost remixat de cativa producatori actuali si a fost relansat ieri, 7 martie 2011, cu label-ul lui Ferry, Flashover Recordings.

Sidney Samson, Cosmic Gate, Marlo, Audien, Muzikjunkyi sunt cateva dintre numele care si-au pus amprenta personala pe clasicul Punk. Totusi, cea mai buna varianta este a lui Arty. Era de asteptat. Tanarul talent rus este “on fire”! Sa ascultam remixul sa sa ne inclinam din nou in fata lui Arty pentru inca o productie extraordinara.

Lasa un comentariu