First State feat. Anita Kelsey – Falling (Original Mix)

Joi, 29 Noiembrie 2007 | muzica, Radio Deea | 1 comentariu

Ralph Barendse & Sander Van Der Waal sunt oamenii din spatele proiectului First State, proiect inceput in 2005. Sunt inscrisi la casa de productie Black Hole Recordings, in sub-labelul In Trance We Trust. Acesti artisti au creat un album cu influente din muzica trance, elektro, minimal & tech.
Au combinat aceste elemente intre ele si au creat melodiile care alcatuiesc albumul Time Frame. Albumul este lansat in luna noiembrie a acestui an.

Text: Trancenew

Falling este o melodie extrasa de pe albumul Timeframe. Piesa presupune un trance cu nuante elektro, iar vocalul este asigurat de Anita Kelsey. Melodia a fost promovata intensiv de Tiesto, incluzand-o in mai multe seturi. Pe 24 noiembrie 2007 a intrat in Top 20 Radio Deea direct pe locul 10. A devenit una dintre melodiile mele preferate, cu toate ca nu sunt adeptul trance-ului.
Auditie placuta! Melodia incepe usor, dupa care devine dementiala!

1 comentariu la “First State feat. Anita Kelsey – Falling (Original Mix)”

  1. yo 30 Noiembrie 2007 at 21:42 Permalink

    ai facut odata un sondaj cu ce am vrea sa fie postat pe blogu tau…si parca sa zic k a iesit varianta cu stiri despre muzica si deea!!!!eu nu vad k faci exces in acest domeniu ..ar fii super tare daca ai mai pune niste topicuri cu stiri din muzica house sau mai multe melodii frumoase..


Lasa un comentariu