A fost Blogmeet Bacau – ianuarie 2010

Toti bloggerii importanti din Bacau, cunoscuti sau mai putin cunoscuti, s-au intalnit vineri seara in Subway II. Este a doua intalnire de acest gen pe plan local. Ideea imi apartine, de organizare ocupandu-se Talent Irosit.

Dupa parerea mea Blogmeet Bacau – editia a II-a a fost un real succes. Am reusit sa ne cunoastem cat de cat si, mai important cred eu, sa aplanam orice gen de conflict care exista intre diferiti bloggeri. Dupa zeci de pahare sau sticle baute si 3-4 ore de discutii, unele aprinse, altele mai putin, am ajuns cu totii la o concluzie: trebuie sa ne intalnim mai des.

Deeeeci: ne-am cunoscut, am barfit, am ras, ne-am contrazis pe alocuri, am facut poze, am vorbit despre o gramada de lucruri printre care presa locala si oamenii ei, politica, situri de socializare, rafuieli, articole, nise si multe altele pe care la ora asta -pentru ca aceste randuri le scriu la o ora inaintata- nu mi le mai amintesc.

Participanti: Balaceanca, ContraSENS, Edith, FaraFiltru, Florin (SuperBC), George (agendabacau.ro), Ionut Branzei, Kaysha, Reporter liber, RiverFlow, Sebi Sascau, TalentIrosit, Ursaqe si subsemnatul. Sper sa-i fi enumerat pe toti.
Absenti:
Inima Bacaului si Beos.

Nu bine s-a terminat intalnirea si Ursaqe face o propunere greu de refuzat: „Aș vrea să organizăm un blog meeting prin lunile aprilie-mai la complexul de piscine Aqua Club pentru că acolo ne putem desfășura în voie, putem face grătare, putem bea un vin și de ce nu să facem o baie în piscină!„. I’m in!

Blogosfera locala

Edith

Codrin aka Reporter Liber

Kaysha

Laura de la FaraFiltru

Madalina (River) si Sebi Sascau

Cristi aka Talent Irosit

Razvan (ContraSENS.com) si George de la AgendaBacau.ro

Codrin si Ursaqe

17 thoughts on “A fost Blogmeet Bacau – ianuarie 2010

 1. se pare ca a fost fain! ;):):):) imi pare rau ca nu am ajuns si eu :P:P:):):) poate data viitoare ;);)

 2. Veste mai proasta de atat n-am putut primi. Sunt in Bacau de joi, stau aici pana duminica viitoare. Ieri am intrebat pe twitter daca e cineva care cunoaste blogeri din Bacau si n-am primit niciun raspuns favorabil.

  No', bravo voua ca v-ati simtit bine.

 3. Fox nu-i blogger, George nu a ajuns, Eve si OZN nu au fost invitati, FixX habar n-am cine-i.

 4. mda…a fost invitat edith, care nu are un blog cine stie ce, si nu au fost invitati cei de instigare la cultura:( naspa

 5. @kristofer93 – au fost invitati, dar nu au venit – au avut cateva motive care m-au surprins, dar au avut si dreptate.
  @logar – eu zic ca eu sunt anonim. ma contrazici?

 6. @CJ …TU i-ai invitat sau EI s-au invitat?Tot nu inteleg… ptr. ca; ceilalti blogari, pe astea 3 indivizi (instigare la curbura), nu-i considera nimeni blogari.Intelegi ?! Vorba lu' Edith:"Blogger, CTRL+C, CTRL+V " 🙂

 7. Logar = Ciprian C. Stelian, si isi pune ca acoperire linkul de la contrasens. Te faci de tot rasu' mai omule…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *