Foto: Actiune de salubrizare organizata de CRE (11 poze)

Sambata, 11 Aprilie 2009 | Bacau, foto, stiri | 2 comentarii

Centrul Regional de Ecologie a organizat joi 9 aprilie 2009 o actiune de salubrizare la Insula de Agrement Bacau la care au participat zeci de tineri. Activitatea s-a desfasurat in parteneriat cu Primaria Bacau, Directia Apelor Siret si Asociatia “Veniti cu Noi”.

Citez de pe blogul CRE:

Evenimentul se înscrie într-o serie de activităţi menite să genereze măsuri în vederea asigurării calităţii apei în principala zonă de agrement a oraşului, campanie derulată sub sloganul “Anul ăsta vrem sa înotăm la Insulă”.
Deşi există o interdicţie permanentă cu privire la scăldat, în fiecare vară mii de băcăuani vin la Insulă pentru a înota.
Campania vizează în primul rând reducerea impactului deşeurilor şi îmbunătăţirea calităţii apei pe care râul Bîrnat o aduce la Insula de Agrement, din localităţile aflate în amonte de municipiul Bacău.

DanuKa a fost acolo si a imortalizat intreaga actiune. Jos puteti vedea cateva fotografii de la fata locului facute de ea.


2 comentarii la “Foto: Actiune de salubrizare organizata de CRE (11 poze)”

  1. SeriouSam 11 Aprilie 2009 at 13:29 Permalink

    E o melodie pe vibe ! Let there be love …. are you ready … stii cumva cum se numeste ?! ms

  2. Anonymous 11 Aprilie 2009 at 13:41 Permalink

    ff buna treaba au facut….dar nu au terminato !!!!!!!! in primul rand saci menajerii in care sa strans mizeria nu au fost ridicatii ….au fost lasati chiar unde s atermina magazinul Plus p faleza !!!!!!!! deci RUSINEEE !!!!! ori se termina treaba pana la capat ori nu mai face-ti…acuma mizeria este imprastiata p faleza din cauza aurolacilor !!!!!!!!! Daniel


Lasa un comentariu