Foto: autobuze noi in Bacau

Zilele trecute SC Transport Public SA Bacau a introdus autobuze noi pe traseele din oras. Este vorba de 10 autobuze marca Iveco Crossway LE.

Prin achizitionarea celor 10 autobuze Iveco Irisbus, flota societatii de transport in comun numara 70 de vehicule. Dintre acestea, 50 sunt autobuze Mercedes Benz. Vehiculele au fost achizitionate incepând cu anul 2005, astfel incât flota SC Transport Public este una dintre cele mai „tinere“ din tara. In toamna, flota se va rotunji la 80 de autobuze, odata cu achizitionarea altor 10 vehicule motorizate „euro 5“. Sursa: Desteptarea

Mai multe detalii despre noile autobuze puteti gasi aici.
Multi considera ca aceasta nu este o stire. De ce, nu stiu. Eu o vad ca pe o informatie utila bacauanilor. Zilele trecute am vazut in oras noile mijloace de transport in comun si le-am fotografiat.


9 thoughts on “Foto: autobuze noi in Bacau

 1. da, foarte interesanta stirea, sa va dau cateva informatii de interior, achizitia acestor masini a fost facuta deoarece Transport Public bacau risca pierderea unor trasee din Bacau, astfel pe traseul 14 nu mai aveau nici o masina , desi conform contractului cu municipalitatea trebuiau sa aiba, si au investit acum bani deoarece trebuia sa aduca autobuze acolo.

  Pe langa asta TP Bacau au pierdut anul acesta licentele de transport date de DL. Sechelariu pe 25 de ani, pentru compania controlata de el si lucrurile au intrat in normalitate ajungand sa aiba doar 6 ani licenta.

  Autobuzele sunt frumoase, proaste calitativ comparativ cu Mercedes, dar……. asta e daca vrem transport platim oricat

 2. Stii tu ca sunt mai proaste ca Mercedes.
  Va dati cu parerea toti saracii. Ziceti mersi ca avem autobuze.
  Ati auzit si voi de Mercedes si BMW si de acum neaparat trebuie sa fie mai bun ca orice brand de masini.

 3. in Bacau avem cele mai scumpe bilete !! Pai in Iasi cu 2.5 lei ai doua calatorii !!! la noi dai 1.7 lei si mergi odata !!! nu mai spun de aglomeratia d dimineata din autobuze….ba ca sunt murdare !!!

 4. Bre Anonime, n-ar trebui sa-i pupam si mana lu' Seke pentru ca a adus autobuze in oras? Fir-ar dracu' de memorie, ce repede uita unii…

 5. LoL maxim anonimii astia. mai ales ultimul. EL e expert in autobuze ma!! Ca merge cu ele de cand avea 2 ani cred :)) E misto ca avem autobuze noi, am sesizat si eu, arata fain, chiar daca nu am mai mers de 8 ani cu autobuzul :)) Si in plus ce conteaza daca e Mercedes sau alta firma, conteaza cum arata, ca doar nu e al celor care merg cu el:))=)) Gen: frate ce tare sunt merg cu autobuz Mercedes. LooL, ce minte de crapati!

 6. 🙂 da,citez "Va dati cu parerea toti saracii" De parca el e vreun bogatas care merge cu autobuzul=)) Exista saraci care merg cu autobuzul si bogati care merg cu autobuzul in conceptia unor idioti ca el. De fapt, cred ca exista OAMENI care merg cu autobuzul, geniule de anonim 2!

 7. Voi aveti autobuze noi. E bine ca nu aveti tramvaie. Orasul Iasi e impanzit de liniile tramvai, linii pe care primaria s-a gandit sa le renoveze, dar nu se stie in care 2200 vor fi gata. Si sunt de acord cu tine, e o stire, da, ca au aparut autobuze noi. Priveste populatia. Bine ca sunt noi. In Iasi s-au achizionat autobuze la un moment dat, la mana a 2-a , a 7-a, nici cei care le-au cumparat nu cred ca mai tin minte.

 8. Pt. anonimul care vrea bilet la 1.5 ron:

  Si eu as vrea, daca se poate la 1 ron chiar. In Iasi nu exista nici macar un singur autobuz mai nou de cativa ani. Ori un tramvai sau mijloc de transport in comun. Stai in statii cate 15-20 de minute pana reusesti sa prinzi un loc, in picioare macar. Frecventa cu care circula e de 10 minute, minim. Tramvaiele iti dau senzatia ca tocmai te-ai aruncat cu parasuta din avion, desi pana si acolo e ceva mai lin. Nu mai spun de mizerie. Asa ca ar trebui sa fim multumiti. Gandeste-te doar la investitia pe care a necesitat-o reinoirea parcului auto al SCTP si la perioada de timp in care se va amortiza. Probabil dupa Bucuresti, daca nu chiar inaintea lui, suntem orasul din tara cu cele mai noi mijloace de transport in comun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *