Foto: Bacau Streetball Challenge 2013

În acest weekend se desfășoară, pe terenul de sport al Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” din Bacău, ediția a III-a a competiției de baschet Bacău Streetball Challenge.

50 de echipe, mult spectacol, 3 categorii de concurs, sesiuni de breakdance și beatbox, demo de graffiti – cam asta puteți găsi la BSC 2013. Și fete frumoase, pe care le puteți vedea pe teren.

Au mai fost concursuri de slam-dunk, freestyle, aruncări libere și de trei puncte, plus noul „challenge” baschet X&0. Printre echipele participante se numără și Steagul Roșu, în a cărei componență intră Gabi Mihai, colegul nostru din Divan. Ziua se va încheia la Aqua Club, unde are loc „Now or never party”, petrecerea oficială a evenimentului.

Mâine se vor desfășura alte meciuri, în special fazele eliminatorii și finalele, dar și concursul de slamdunk, finala X&0 și o demonstrație de baschet în fotoliu rulant. Programul îl găsiți aici.

12 thoughts on “Foto: Bacau Streetball Challenge 2013

  1. Puteai totuși să-ți calci pe inimă și să precizezi că acest eveniment e susținut financiar, ca în fiecare an, de Primăria municipiului Bacău, că nu-ți cădeau unghiile tastând cuvinte de laudă la adresa acestei instituții. Sau ar fi împotriva politicii de partid?

  2. De relația cu presa nu se ocupă un membru de partid. Oricum cred că a fost invitată toată presa care contează. 🙂

  3. Un om de presă, influenţat de politica de partid, nu mai poate fi considerat cu adevărat om de presă. Tu ţi-ai pierdut obiectivitatea de când eşti membru psd. Prin felul în care procedezi acum şi prin prisma faptului că ai început să scrii influenţat de ceea ce se discută la şedinţele de birou, demonstrează că nu meriţi mai mult. Eşti doar un psd-ist, un pui de comunist. 🙂

  4. Buna ziua, as putea zice ca a fost foarte frumos la bacau la streetball, dar din pacate arbitri au fost ori incepatori ori INFLUENTATI de organizatori care jucau in ECHIPE. Mai pe romaneste au furat…pe fata fara putina rusine…asta este…cred ca pentru o cola arbitri aceea facau mult mai multe…

  5. E frumos bacaoul de iti poti permite practic sa te joci un meci de basket cu adevarat in aer liber, la mine in oras poti juca doar in interior…

  6. Sorin, nu cred ca organizatorii au influentat cu ceva arbitrajul. Intr-adevar si arbitrii au jucat in competitie deoarece acest turneu a fost o bucurie pentru toata lumea. Acestia nu au fost din Bacau, dar au arbitrat meciuri in care nu influentau in niciun fel traseul sau competitia lor. Pentru meciurile in care jucau persoanele din staff erau delegati alti arbitri. Incercam sa tinem cont de orice fel de sugestie si sa imbunatatim turneul asa ca daca mai aveti alte remarci va rugam sa le impartasiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *