Foto: Bacau Streetball Challenge

Prima editie a Bacau Streetball Challenge a avut loc in acest weekend, 6-7 august 2011, si a adunat pe terenurile de sport de la CN Ferdinand I Bacau nu mai putin de 43 de echipe din toata tara care au jucat zeci de meciuri sub privirile a sute de bacauani.

Acestia au asistat in aceste zile la o competitie sportiva care, zic eu, este un plus pentru Bacau. Organizatorii, Asociatia STEP si Divanul AdBlog i-au asigurat pe participanti ca BSC va deveni o traditie anuala.

Imi pare rau ca nu am am fost acasa si ca nu am venit si in prima zi, insa duminica mi-am luat revansa. Am nimerit in mijlocul concursului de slam dunk, foarte spectaculos de altfel, dupa care am stat si la finala mare la categoria Open. Am facut multe fotografii pe care le puteti vedea mai jos. O parte dintre ele sunt realizate cu un 8mm (fish-eye) pe care l-am trecut pe lista de achizitii viitoare.

Pe streetballchallenge.net puteti citi cine si ce a castigat la BSC 2011 si va veti putea clati ochii in zilele urmatoare cu multe materiale video si cu multe fotografii adunate de peste tot.

One thought on “Foto: Bacau Streetball Challenge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *