Foto: Crin Antonescu la Bacau (36 de poze)

Joi, 4 Iunie 2009 | Bacau, foto, stiri | 2 comentarii

Partidul National Liberal a organizat joi, 4 iunie 2009, in piateta din fata Casei de Cultura “Vasile Alecsandri” numita si Piata Tricolorului, un miting electoral care a avut rolul de a mobiliza electoratul pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc duminica, 7 iunie 2009.

Pe scena au urcat Crin Antonescu (presedinte al PNL, senator de Bucuresti), Romeo Stavarache (vicepresedinte PNL si primar al mun. Bacau), Varujan Vosganian (vicepresedinte PNL), Cristian Cojocaru (candidat bacauan la alegerile europarlamentare), Tudor Chiuariu, Ionel Palar, Gabriel Berca si multe alte persoane importante din PNL.

La spectacol au participat mii de sustinatori de-ai liberalilor dar si oameni simpli, locuitori ai municipiului Bacau. Crin Antonescu a fost intampinat de foarte multe persoane cu care a dat mana, s-a pupat si s-a pozat, pe fundal auzindu-se imnul Partidului National Liberal cantat de Ducu Bertzi. Dupa discursul pe care l-a avut in fata bacauanilor, presedintele liberalilor a coborat in multime si a strabatut strada centrala a orasului Bacau, de la Prefectura la Primarie, la pas.

Am fost acolo si am facut in jur de 700 de fotografii. Jos puteti vedea cele mai interesante cadre, 36 la numar!
2 comentarii la “Foto: Crin Antonescu la Bacau (36 de poze)”

  1. Anonymous 15 Noiembrie 2009 at 16:57 Permalink

    huu no sa iasa antonescu presedinte mai bine traim cu basescu

  2. Anonymous 7 Decembrie 2009 at 19:13 Permalink

    sa dea domul sa,sa va dea kioru,exact ce meritati..


Lasa un comentariu