Foto: Depunere de coroane în memoria eroilor Revoluţiei din decembrie 1989

Joi, 22 Decembrie 2011 | Bacau, foto | 5 comentarii

Zeci de militari, politicieni, reprezentanţi ai principalelor instituţii publice, revolutionari dar şi elevi au depus astăzi coroane la Monumentul Eroilor de la Cimitirul Central Bacău, în memoria eroilor Revoluţiei din decembrie 1989. Mai jos, fotografiile. Noutatea acestui an a fost includerea în protocol a Consiliului Judeţean al Elevilor Bacău.

5 comentarii la “Foto: Depunere de coroane în memoria eroilor Revoluţiei din decembrie 1989”

  1. Dli 23 Decembrie 2011 at 10:09 Permalink

    Eu in 89 m-am nascut deci nu am prins revolutia ca sa imi aduc aminte dar cand vad filmulete si pozele mi se face rau. Nu merita ca lumea din 89 sa moara pentru ca sa fie si mai rau. Mi se pare mult mai rau acum decat atunci.Odihneasca-se in pace toti eroii revolutiei.

  2. ptr bc 24 Decembrie 2011 at 22:48 Permalink

    se întorc eroii aceia în pământ de văd cum trăim noi astăzi!!! Ei au murit ca cică s-o ducem noi mai bine , că regimul comunist îi sufoca cu multe restricții!!! dar partea bună a acestui regim a fost faptul că aveai loc de muncă și apartament, era industrie, era agricultură, dar și școala era școală , nu ca acum că au ajuns profesorii să fie tratați ca niște cârpe, și elevii nesimțiți, părinți indiferenți și stat incapabil!!! Îmi este scârbă să văd politicienii la astfel de evenimente , știind încărcătura lor, faptul că aceste lichii care ne conduc sunt niște hoți ordinari care nu ar fi ajuns nesimțiți de bogați dacă nu ar fi fost revoluția și implicit carnagiul acela!!! Măcar din respect pentru victimele acelea , nu au ce căuta politicienii la comerorarea revoluției, pentru că ei au murit ca să trăim noi mai bine!!!! Am văzut că, coreenii au plâns și au jelit la moartea liderului lor, cred că la noi va fii sărbătoare maximă dacă se duce dracului orice politician de-al nostru !!!! Eu sper să-i ia naba pe toți politicienii de câcat pe care îi are țara asta!!!

  3. Petru 27 Decembrie 2011 at 00:57 Permalink

    Este o apreciere subiectiva care cum traieste in comparatie cu decembrie 1989. Lumea umbla prin mall-uri, cumpara, face execursii peste hotare erc, chiar daca nu ca in Occident, cum ne-am fi dorit sa traim, dar nivelul actual de viata nu este mai rau decat in alte state est-europene si nu este mai insuportabil decat a fost in decembrie 1989. In ciuda mult invocatei plati a datoriei externe Romania era fara persepective economice in 1989. Ar fi fost bine sa avem nicte politricieni mai cinstiti si mai pricepuri dupa 1990 dar nici altii nu ar fi putut sa faca minuni. Lucrurile trebuie judecate per ansamblu. Oricum, ma bucur ca sunt tineri, ca sunt oameni care se gandesc la eroii din decembrie 1989 si oricat de sarac as fi, cea mai mare bogatie este libertatea cu care trebuie sa stii sa traiesti si sa o folosesti ca se te poti realiza in viata. Cei care s-au ridicat impotriva regimului ceausist nu s-au sacrificat degeaba. Libertatea este cel mai de pret dar pe care ni l-au facut prin curajul si jertfa lor. Restul depinde de noi!


Lasa un comentariu