Foto: Lecturi Urbane, la Bacau

Duminica, 6 Iunie 2010 | Bacau, foto, stiri | 8 comentarii

Piateta Casei de Cultura Bacau s-a transformat pentru o ora intr-o mare sala de lectura, sambata, 5 iunie 2010. Fiind un proiect de implicare sociala ce are drept obiectiv principal incurajarea lecturii in spatiile publice, Lecturile Urbane au avut succes la Bacau. Sute de persoane s-au adunat la orele pranzului in centrul orasului pentru a citi “la unison”.

Ideea apartine voluntarilor Civika, dar evenimentul a fost organizat de Inima Bacaului. In zilele premergatoare evenimentului organizatorii au amplasat cutii pentru donat carti la Biblioteca Judeteana, in librarii si in scoli. Au fost cativa care au venit cu cartea de acasa, dar majoritatea participantilor au lecturat cartile donate.

Jos puteti vedea mai multe poze de la fata locului.

8 comentarii la “Foto: Lecturi Urbane, la Bacau”

 1. Claudia 5 Iunie 2010 at 18:15 Permalink

  Multumesc Cristi pentru promptitudine si pentru participare! 🙂

 2. Anonymous 6 Iunie 2010 at 12:31 Permalink

  Au adunat astia toti emo ca sa curate pe jos:))

 3. cRIS 6 Iunie 2010 at 12:51 Permalink

  PENIBIL !

 4. Inima Bacaului 6 Iunie 2010 at 13:25 Permalink

  @ anonim :Te-am fi adunat si pe tine dar tu nu stii sa citesti. In rest ma bucur ca a iesit super si a venit multa lume, de la profesori, stedenti, elevi, pana la copii de gradinita. Felicitari Bacau!

 5. Anonimul de mai sus 6 Iunie 2010 at 22:38 Permalink

  Pacat ca te-a facut mama ta..Daca nu stiu sa citesc atunci cum scriu?…apropo prefer sa citesc pe o banca ,un scaun ,in pat sau oriunde pot sta intr-o pozitie relaxanta ,nu stergand praful pe jos ca "stedentii".

 6. Inima Bacaului 7 Iunie 2010 at 13:21 Permalink

  Daca nu te-ai prins de gluma, e clar ca ai rugat pe cineva sa-ti scrie aici.

  In al doilea rand, daca ai fi avut macar curiozitatea sa te uiti la pozele de pe net, ai fi vazut ca si bancile din piateta erau pline de cititori. Fiecare a citit unde a vrut.

  Cei care au stat pe jos au vrut sa atraga atentia la proiectul care se desfasura. Daca stateau toti pe banci: 1. nu ar fi incaput, iar 2. nu mai era asa interesant.

  Dar pun pariu ca dupa ce ti-a citit mama ta textul de aici, nu ai inteles nici acum si ai sa mai revii cu un comentariu tampit, despre ce preferi tu.

 7. Anonymous 7 Iunie 2010 at 14:52 Permalink

  Glumetule ,unde-i gluma?Sunt multe banci libere din ce pot sa vad in poza .Faza e ca inteleg ,asta e ideea sa stai pe jos si sa te faci ca citesti ,da de ce trebuie sa te dai in spectacol luand nu stiu ce pozitii si asezandu-te pe altii?Mai poti sa te tii de gluma cu cititul ,chiar incepe sa ma amuze.

 8. Anonymous 7 Iunie 2010 at 17:07 Permalink

  a fost foarte tare .daca nu intelegi ideea mai bine stai acasa pe canapea si citeste o revista despre sport ca i mai interesant sigur.pozitiile erau pentru confort, da tu oricum n ai cum sa intelegi asta.imi pare rau pentru tine


Lasa un comentariu