Poze Parada motociclistilor in Bacau – 2009

Update: Poze Parada motociclistilor Bacau 2010

Club Moldavia Bikers organizeaza in parteneriat cu Primaria Bacau in perioada 5 – 7 iunie 2009, a IX-a editie a festivalului anual Motor Bikers Party.

Programul acestui festival contine, pe langa concerte, intruniri si concursuri, o parada moto care tocmai s-a incheiat. Motociclistii s-au adunat sambata, 6 iunie 2009, in parcarea Stadionului Municipal Bacau. La ora 11:00 au plecat spre centrul orasului, acolo unde au sustinut un spectacol cu cascadori. La eveniment au luat parte sute de motociclisti si mii de persoane care au savurat spectacolul organizat de Moldavia Bikers.

Am fost la eveniment si dupa cum si titlul o sugereaza, am facut foarte multe fotografii. Jos puteti vedea nu mai putin de 54!

8 thoughts on “Poze Parada motociclistilor in Bacau – 2009

  1. ma kristofer dc nu pui si tu pozele astea in rezolutie mai mare,numai 800×600 poti sa pui?degeaba ai aparatu ala?:|ma ghiorasc la ele pe monitor:|si cred ca nus singuru care are monitor mai mare..mersi de poze oricum,da te rog sa iei in considerare c am zis mai sus

  2. Multi fura poze de pe blog, si le insusesc pur si simplu. Punand la 800×600 evit asta.

    Peste tot se face asa.
    Am si eu 1680 x 1050 si imi dau seama de ce spui,dar 800 x 600 e suficient, cred eu.

  3. imi plac motocicletele si spectacolele cu ele si apreciez toti motociclistii,,am si eu un scuter suzuhi burman de 400cc,,si imi afuma bujia mereu si se opreste,,cine imi poate sa imi spuna de ce face asa,,pun bujie curata si porneste frumos merge bine si dupa vreo 30km se opreste,,motorul e in 4 timpi,,va rog mult daca cineva imi poate da un sfat sa mil dea pe mail,,dumitru_puiu_2007@yahoo.com..sau mess dumitru_tg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *