Foto: S-au aprins luminile de Crăciun în București

Joi, 6 Decembrie 2012 | Bucuresti, foto | 2 comentarii

Recent inauguratul pietonal din Piața Universității a găzduit în această seară, în ajun de Moș Nicolae, evenimentul care a marcat aprinderea oficială a luminilor de sărbători în capitală. “Butonul magic” a fost apăsat de un elev olimpic, în prezența primarului Sorin Oprescu și a ministrului Educației Ecaterina Andronescu.

Tot aici, s-a deschis târgul de Crăciun Bucharest Christmas Market, care face ca Bucureștiul să fie inclus pentru prima dată în rețeaua internațională a celor mai importante târguri de sărbători din Europa – Christmas Markets.

Îmi place la nebunie cum este împodobită zona dintre Universitate și Romană. În rest, nu înțeleg de ce niște oameni normali la cap ar pune beculețe de șaișpe mii de culori pe o singură stradă. Bleach.

La târg e îngrămădeală, dar aveți ce mânca și ce bea. Nu știu ce să zic în privința suvenirurilor, că am văzut numai chinezării.

2 comentarii la “Foto: S-au aprins luminile de Crăciun în București”

  1. Adrian Gabriel 6 Decembrie 2012 at 01:07 Permalink

    Arata cam ca de saracie , puse cu economie luminitele cercurile alea ce reprezinta ? zici ca sunt felii de pizza , si pot sa bat pariu ca acel christmas market are niste pretzuri astronomice si produse de 2 lei …

  2. nume 22 Decembrie 2012 at 14:31 Permalink

    in tarile de limba Germana, care au “inventat” aceste targuri de Craciun, acestea se numesc “Weihnachstmarkt”…dar na, orase ca Viena, München, Nürnberg, nu se compara cu Bucurestiul, nu au ei atatia turisti ca megametropola de pe Dambovita, pentru “taranii” bavarezi merge si denumirea in limba germana…


Lasa un comentariu