Foto şi video: Balul Bobocilor de la Pedagogic

Sambata, 26 Noiembrie 2011 | Bacau, foto | 12 comentarii

Bună seara dragi colegi, doamnelor şi domnilor. Suntem pe 25 noiembrie 2011, în Club Kremlin şi începem balul de la Pedagogic cu o întârziere mică de 25 de minute. Vă invităm să luaţi parte la un bal reuşit, primul din acest an care se desfăşoară în club. Vă avertizăm că avem ca sponsori doi viitori candidaţi. Un site şi Apele Române. Vă dăm muzică populară cu lumini de club şi o proba de cultură generală aranjată. În rest, momentele artistice vor fi multe şi foarte, foarte tari. Avem şi un număr sexy interesant, dar şi vreo 3 reprezentaţii tigăneşti. Concurenţii, aproape impecabili!

Cam aşa ar suna introducerea mea dacă aş fi fost prezentator la Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional Pedagogic “Ştefan cel Mare” Bacău şi aş fi ştiut ce se întâmplă în viitor. Pfff, nici nu ştiu de unde să încep. Concurenţii au fost super ok, mă încântă să văd boboace care arată ca de vârsta lor, şic şi girly. Momentele artistice… wow! Păcat că participantele la Miss au avut răspunsurile pregătite şi învăţate la proba de cultură generală.

Cele cu specific ţigănesc au fost lucrate ca lumea. De asemenea, defilările pentru probele de zi şi de seară ale participanţilor au fost diferite faţă de ce am văzut la balurile de la Ferdinand şi Economic: piesă slow şi un joc de du-te-vino foarte interesant. Felicitări celor care s-au ocupat de defilările concurenţilor la Miss şi Mister Boboc.

Chiar dacă dansurile foclorice şi muzica populară nu îşi au locul într-un club, reprezentanţiile ansamblelor au rupt ritmul de vreo 2 ori în sens pozitiv. Spectatorii nu au fost lăsaţi la sfârşit să se plictisească, deoarece pe podium a urcat o tipă care a făcut show, asta înainte să auzim trei fete care au cântat mai mult decât decent.

Momentul nu a fost foate obraznic, dar îndeajuns de sexy încât să ne placă. Nu-i aşa, Răzvan? Premiile au fost multe şi consistente. Se vede că se apropie campania electorală. Totuşi, de ce să bagi bani în balurile elevilor, tu, ca viitor candidat? De asemenea, de când şi până când banii de la Apele Române se duc la organizarea balurilor? Aud nişte şoapte dinspre Piaţa Tricolorului. De la Prefectură să fie, oare?

Vă las cu video-urile şi cu fotografiile de la bal. Sper să vă fie de folos până vin şi cu lista câştigătorilor pe care o voi prelua, ca de obicei, de pe ZiaruldeBacau.ro.

Galerie foto: Balul Bobocilor de la Colegiul National Pedagogic Stefan cel Mare Bacau – 25.11.2011

12 comentarii la “Foto şi video: Balul Bobocilor de la Pedagogic”

 1. Andrei 26 Noiembrie 2011 at 17:04 Permalink

  doar 71 fotografii?

 2. Andrei 26 Noiembrie 2011 at 19:22 Permalink

  Da-ti foc.
  Inteleg ca e un blog personal, insa ar fi de preferat sa comentezi dupa ce si liceul tau va avea un bal si va depune atata munca. (neavand nici o relevanta numarul scazut de elevi, pentru ca participanti la bal ar fi si din alte scoli).

 3. Curiosul 26 Noiembrie 2011 at 19:30 Permalink

  Ce sa inteleg? Ca Benea de la Prefectura care a terminat Pedagogicu l-a pus pe Gaina dela Apele Romane(cu care asociat si la restaurantul Amarante)sa sponsorizeze balul?

 4. Vlad 27 Noiembrie 2011 at 12:13 Permalink

  Cristi stiu ca asa ai ajuns “mare”, scrii tot ce iti trece prin cap si iti dai cu parerea asa fara niciun rost… nu e o chestie politica ca apele romani au sponsorizat balul si te asigur ca participantii nu au stiut intrebarile care nu au fost de cultura generala , au fost de perspicacitate pentru ca nu au fost intrebati de genu cine e Stefan cel Mare au fost pusi intr-o situatie…. Ce ai face daca te-ai trezi intr-un cub… nu e cultura generala…

 5. Vlad 27 Noiembrie 2011 at 12:20 Permalink

  la tine chaer totul trebuie sa fie legat de politica daca au fost cadouri asta inseamna ca e ceva politic doamne….

 6. crax 27 Noiembrie 2011 at 21:16 Permalink

  il legatura cu faza cu intrebarile de cultura generala nu au fost stiute pana la proba de nimeni ;;)

 7. Ellena 29 Noiembrie 2011 at 09:26 Permalink

  Întrebările nu au fost știute , asta-i clar !!
  De unde până unde ai ajuns la concluzia asta ?!
  N-ai văzut că erau niște bâlbâiți ?! Că au răspuns numai tâmpenii ?!
  Hai să fim serioși :).

  Și în legăturile sponsorilor ..
  Care-i problema ?!
  Foarte bine , frumos din partea lor că s-au implicat :).

 8. LIA 7 Decembrie 2011 at 14:27 Permalink

  VORBESTI FARA SA STII DESPRE CE.
  CANDIDATI LA CE ? DACA ESTI ASA INFORMAT SPUNE!

 9. Ionut 7 Decembrie 2011 at 15:25 Permalink

  In primul rand nu stiu daca exista cineva pe numele de Gaina la Apele Romane 😉 si nici ca ar candida la ce spui u 😉 … asa ca , daca nu sti despre ce e vorba te rog sa iti tii parerile acasa si sa nu vorbesti despre ce nu sti 😉 ai zis u asa ca sa ai ceva de spus nu ?? nu e frumos din partea ta oricum 😉 Si nici raspunsurile nu le stiau bobocii…te asigur eu de asta !! 😉 Bafta 😉


Lasa un comentariu