Foto: Stiinta Bacau 2 – 1 CSM Focsani (juniori B)

Duminica 16 noiembrie 2008 s-a desfasurat ultima etapa a campionatelor republicane A si B din turul acestui an competitional.

Eu sunt elev la Liceul cu Program Sportiv si fac fotbal de performanta la grupa de 1993 antrenata de prof. Ciudin Dan. Cum suntem intr-a noua si anul acesta nu avem campionat jucam in campionatul de juniori B (clasa a 10-a, 1992) pentru Stiinta Bacau.

Meciurile dintre Stiinta Bacau si CSM Focsani juniori A (1991, clasa a XII-a) si B (1992, clasa a X-a) s-au disputat pe terenul I al Bazei Sportive „Lucretiu Avram” cunoscuta si sub numele de Proletarul.

  • juniori A (1990, clasa a XII-a, antrenor Ghica Bogdan): FC Stiinta Bacau 3 – 2 CSM Focsani
  • juniori B (1992, clasa a X-a, antrenor Ciudin Dan): FC Stiinta Bacau 2 – 1 CSM Focsani

Ambele meciuri au fost de-a dreptul spectaculoase. Cel putin in al doilea Stiinta Bacau era condusa la pauza de Focsani. Pe finalul reprizei a doua s-a rasturnat situatia: Negru Marius a marcat doua goluri pentru Siinta Bacau. Scor final: 2 – 1.

Sora mea DanuKa a facut cateva fotografii, O parte dintre ele puteti vedea mai jos!


7 thoughts on “Foto: Stiinta Bacau 2 – 1 CSM Focsani (juniori B)

  1. de ce nu bagi si anunturi despre meciurile lui lps..dai numai de la stiinta..din cate stiu tu inveti in sportiv..ar trebui sa scrii si de juniorii a si b de la lps republicani..bft

  2. stiu ca joci la stiinta…dar ai putea sa publici macar unele stiri si despre lps..ca pana la urma..lps reprezinti..mai ales ca sa scris curand si prin desteptarea de lps..juniori A..asta e parerea mea..bft

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *