Foto: Venetia, pe ploaie

Joi, 27 Octombrie 2011 | foto, Pareri personale | 3 comentarii

Ieri am vizitat Venetia pentru a doua oara. Am avut norocul sa ploua toata ziua. Ii spun noroc pentru ca italienii spun ca Venetia este frumoasa atunci cand vremea este foarte proasta. Atunci are un farmec aparte, zic ei. Nu stiu ce sa zic despre asta, insa mi-a placut mai mult decat in vara anului 2006, cand am vizitat “Orasul de sub apa” pentru prima oara.

Este putin dezolant sa vezi piata San Marco inundata. Sute de metri de rampe ii ajuta pe turisti sa traverseze piata. Ghidul ne-a spus ca in acest ritm Venetia va fi cativa 30-40 de ani complet sub apa. Imi pare rau ca nu am timp sa va povestesc mai multe. acum. Am o multime de materiale interesante de postat si va promit ca voi reveni cat mai curand posibil cu fotografii.

Momentan sunt in Monza, unde stau 2 nopti la familia unui italian. Tipul este de gasca, canta la chitara si la bass si are un tata care este fotograf. Unul super pro. Interesant este ca tipul este nascut in Romania, insa a fost adoptat la o varsta foarte frageda de catre familia in care a crescut si in care traiasca.

Ma duc sa petrec. Va las cu putinele fotografii din Venetia pe care le-am retusat in scurtul timp pe care il am. Am 2000 de cadre pe card. Ne auzim/citim/vedem maine-poimaine, cand mobilitatea din Italia din cadrul proiectului Comenius Cultural Identity in a Worldwide Classroom va fi deja istorie.

Cum e pe-acasa? Ceva nou in Romania?

3 comentarii la “Foto: Venetia, pe ploaie”

 1. Alexandross 27 Octombrie 2011 at 21:37 Permalink

  Eu nu inteleg nimic.
  Bun sunt cladiri frumoase,poate sunt si la noi chiar mai frumoase.
  In rest un Oras Inundat.

 2. Paul Pista 28 Octombrie 2011 at 01:18 Permalink

  Foarte faine pozele.
  In Romania nimic nou sub soare, toate-s vechi si noua-s toate !


Lasa un comentariu