Fotografii de la Milano

Marti, 25 Octombrie 2011 | foto | 4 comentarii

S-au dus si primele doua zile de stat in Milano. Suntem cazati la un hostel, foarte aproape de centrul orasului. Am vizitat pana acum Domul din Milano, Accademia di belle Arti di Brera, Teatro Alla Scala, Castelul Sforzesco, Pinacoteca de Brera, dar si Strada Buenos Aires, cunoscuta ca fiind una dintre cele mai atractive zone comerciale din Milano.

Am facut o gramada de fotografii. Multe dintre ele pot fi accesate pe site-ul proiectului Comenius Cultural Identity in a Worldwide Classroom. Capuccino-ul este demential aici. La fel si micul dejun. Duminica dimineata am mancat la o patiserie numita .JPEG. Misto: avea fotografii pe toti peretii, iar mancarea a fost usoara si foarte gustoasa.

Programul este foarte incarcat. Asa se explica zgarcenia cu care scriu pe blog. E mult fun aici, iar de maine incep si activitatile legate de proiect: Orasul European Virtual si Caietul European.

4 comentarii la “Fotografii de la Milano”

  1. 1acolo 25 Octombrie 2011 at 14:37 Permalink

    frumos Milano asta …

  2. mihai 25 Octombrie 2011 at 15:28 Permalink

    Dar despre alegerile CSE CT Anghel Saligny nu poti pune niste informatii sau poze, atunci la ce ai mai venit ca nu inteleg?

  3. Paul Pista 26 Octombrie 2011 at 15:56 Permalink

    Foarte faine pozele :)


Lasa un comentariu