Funkagenda & Mark Knight – Flauta Magica

Joi, 9 Iulie 2009 | muzica, Radio Deea | Comenteaza

Mark Knight este unul dintre cei mai importanti producatori si dj din lume, clasandu-se pe locul 42 in Top 100 Dj Mag 2008 . De-a lungul timpului, v-am prezentat mai multe piese de la Mark Knight.

El are propriul label, Toolroom Records, care a devenit unul dintre cele mai tari din lume. Seriile Toolroom Knights sunt la mare cautare si am observat ca si-au facut intrarea si in Romania, la Cluj. Mark Knight este producatorul si dj-ul meu preferat.

Funkagenda si-a facut aparitia pe scena muzicii electronice abia in anul 2006. Cu toate ca este un new-comer, Adam Walder aka Funkagenda este unul dintre artistii mei favoriti. Acest lucru sta la baza stilului agresiv de mixat si produs pe care il reflecta mixurile si productiile sale personale.

Funkagenda face deseori echipa cu Mark Knight si impreuna realizeaza productii care acapareaza scena clubbing-ului. Funkagenda este afiliat la acelasi ToolRoom Records.

Este si cazul ultimului EP al celor doi producatori, intitulat Good Times, release care a fost lansat ieri 8 iulie 2009 si care contine doua melodii: Good Times si Flauta Magica. Cea din urma e printre cele mai redate piese din Ibiza in aceasta vara. Mie imi place. Auditie placuta!

Lasa un comentariu