Gala Voluntarului

Vineri, 13 Mai 2011 | Bacau, foto | 2 comentarii

Aseara, Casa de Cultura a gazduit Gala Voluntarului Bacauan, evenimentul principal din cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului. Organizata de FSC, a cincea editie a galei a premiat activitatile deosebite ale voluntarilor din judet, dar si organizatiile care s-au dovedit a fi cele mai active si implicate.

Juriul a fost format din reprezentanti ai institutiilor partenere: Prefectura, Consiliul Judetean, Primaria, ISJ Bacau si Consiliul Judetean al Elevilor. Au participat si au luat cuvantul presedintele CJ Bacau, Dragos Benea si prefectul Constantin Scripat. Acesta din urma a inmanat Ioanei Mare premiul pentru Voluntarul Anului 2010.

Pe langa programele artistice variate pregatite de organizatiile participante, scena Casei de Cultura a fost locul in care Narcis Iustin Ianau a cantat mai multe piese, ridicand astfel sala in picioare. Se zvonea in perioada premergatoare evenimentului ca va veni Alex Velea sa cante, dar acest lucru nu s-a mai intamplat.

Atmosfera a fost faina, numai ca, sper sa nu deranjez pe nimeni, manifestarea a fost plicti 

 

sitor de lunga. Jos puteti vedea pozele.

2 comentarii la “Gala Voluntarului”

  1. anonim 14 Mai 2011 at 09:54 Permalink

    noua vedeta a fsc`ului e narcis iustin ianau ? ooooooooo daaaaaaaaaaa gabriel magurianu a facut o treaba de milioane =))))) s`a dus voluntariatu fsc de rapa !!

    • stefan 15 Mai 2012 at 20:15 Permalink

      dar vrei sa te aduca fsc.ul pe tine pe post de vedeta?


Lasa un comentariu