Galerie foto: Inna, în urmă cu 4 ani, la debut

Vara anului 2008. Inna (Elena Alexandra Apostoleanu, 22 de ani pe atunci) colaborează cu trupa Play & Win și lansează Hot, piesă care avea să devină hit internațional.

Era una dintre primele producții „popcorn dance”, Vibe FM și Request 629 fiind cei care au răspândit acest gen în România, deci implicit au făcut-o cunoscută și pe Inna.

Inna n-a stat pe gânduri, a driblat criticile și, imediat dupa ce a ajuns pe prima poziție în toate clasamentele muzicale din România (asta se întâmpla în noiembrie 2008), a organizat o preselecție pentru a-și alege dansatori care să o însoțească în primul turneu. Cu doar câteva piese în discografie, Inna a cântat la finele anului 2008 și la Bacău, în No Limit Club.

Am postat atunci câteva fotografii de la eveniment și cred că ar fi interesant să rememorăm acea perioadă. Știți și voi ce a urmat după aceea.

Inna este cel mai cunoscut artist din România, lucru care o obligă să muncească susținut. Rezultatele se văd, însă puțini știu că în spatele succesului se află foarte multe nopți nedormite și o tonă de sacrificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *