Grup pe Facebook: Băcăuani în capitală

Joi, 29 August 2013 | Bacau, Studenti | Comenteaza

Sunt vreo 3 ani de când activez în anumite structuri și, chiar dacă am modesta vârstă de 20 de ani, știu deja ce înseamnă și cât de bine este să știi că faci parte dintr-o comunitate în cadrul căreia membrii ei, conștienți sau nu de forma de organizare, interacționează și se ajută, adesea voluntar, pentru rezolvarea anumitor probleme.

De aici și ideea mea cu grupul de Facebook “Băcăuani în capitală”, pe care l-am creat împreună cu al meu coleg de generație Cătălin Preda, absolvent al C.N. “Gh. Vrănceanu”, actualmente student la Comunicare și Relații Publice, la SNSPA. La început eram vreo 80 pentru că ne adăgasem în grup prietenii ce studiază la București.

bacauani in capitala

Astăzi, grupul conține 288 de membri, majoritatea studenți, și servește la legarea de prietenii, cuplarea pentru car-sharing pe ruta Bacău-București, la promovarea acțiunilor pe care membrii grupului le desfășoară sau în care sunt implicați și la schimbul de experiență pe anumite domenii. Ca urmare a noului val de băcăuani ce se mută la București începând din această toamnă, probabil că grupul va ajunge pe la 500 de membri.

Am vorbit cu Cătălin și începând din această toamnă vom organiza niște acțiuni lejere în București, de cunoaștere și schimb de experiență, pe care le vom anunța pe grup.

PS: promovăm interacțiunea, așa că spamul nu este tolerat pe grup.

Din nou, adresa grupuluifacebook.com/groups/bacauaniincapitala

Lasa un comentariu