Haideti sa ii dam un nume! CAEx?

Duminica, 17 Aprilie 2011 | Bacau, Pareri personale | 5 comentarii

Recent deschis, Centrul de Afaceri si Expozitii va gazdui in scurta vreme sedintele Consiliului Local, majoritatea adunarilor mai pretentioase ca numar de participanti, dar si lansari de produse sau expozitii. Este locatia perfecta pentru astfel de evenimente, mai ales ca in curand se va circula prin pasajul subteran, iar accesul din centrul orasului va fi mult mai firesc si rapid.

Apropo de transport, ar fi bine ca, odata cu deschiderea pasajului rutier, Primaria sa aiba in vedere introducerea unei linii de transport public pe ruta Cartierul CFR – Centrul de Afaceri – Unitatea Militara – oras. Ar fi un mare castig pentru locuitorii zonei de vest a orasului.

In alta ordine de idei Centrul de Afaceri are un nume oficial mult prea lung si enervant ca sa fie retinut de bacauani: Centrul de Afaceri si Expozitii “Mircea Cancicov”. Eu am o propunere. Haideti sa ii spunem CAEx Bacau. Macar la nivel neoficial.

Sau nu intereseaza pe nimeni?

5 comentarii la “Haideti sa ii dam un nume! CAEx?”

 1. Majorul 17 Aprilie 2011 at 12:55 Permalink

  CAEX Bacau suna misto! Dar cum ii convingi pe cei de la Primariei sa ii spuna asa, cand ei sunt fixati pe “Mircea Cancicov”, liberalul lor?

 2. Aghiuță 17 Aprilie 2011 at 14:34 Permalink

  Dupa anumite reguli fonetice, ar trebui sa-l poreclim CAfEx. Totusi, un nume de om suna mai bine.

 3. Barabula 18 Aprilie 2011 at 14:39 Permalink

  Stavarache si prietenii

 4. daniel 30 Ianuarie 2012 at 23:17 Permalink

  dorinta ta s-a indeplinit :)
  http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2012/01/30/incubatorul-de-afaceri-din-centrul-de-afaceri-si-expozitii-bacau-va-atinge-in-acest-an-capacitatea-maxima.html

  Da un ctrl+f dupa caex


Lasa un comentariu