Hinghereală în ritm de melc

Nu ştiu în ce etapă se află marea hinghereală a municipalităţii băcăuane, însă astăzi la prânz am remarcat în centrul oraşului o haită de 7 câini maidanezi.

În noiembrie am scris că Bacăul spune pas eutanasierii şi că cei 5 000 de câini de pe străzile oraşului vor fi strânşi, sterilizaţi şi duşi într-un adăpost ce se întinde pe o suprafaţă ce măsoară nu mai puţin de 15 hectare.

Foarte frumoasă iniţiativa Primăriei Bacău, dar mi-ar plăcea să îi resimt efectele. Aş vrea să nu mai văd zeci de câini prin oraş, atât în centru, cât şi la periferie. Nu ştiu cine îi strânge şi cum îi strânge, însă, dacă asta chiar se întâmplă, aş putea spune fără reţineri că hingherii sunt cam leneşi.

4 thoughts on “Hinghereală în ritm de melc

  1. si in zona bazinului e plin, iar in spatele pietii sud mai e si o baba cretina care-i hraneste! gasesti numai ciolane de pui si granule pe trotuar…
    pentru asta platim impozite? sa ne plimbam printre javre?

  2. Tu daca ai fi un maidanez ce ai face ? Ce vina au ei ca sunt caini ? Nu vreau sa va jignesc da .. inainte sa spuneti ceva mai ganditi si din alte perspective . Vinovati sunt oamenii ca nu stiu cum sa gestioneze situatia .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *