Hinghereală în ritm de melc

Luni, 23 Ianuarie 2012 | Bacau, foto | 4 comentarii

Nu ştiu în ce etapă se află marea hinghereală a municipalităţii băcăuane, însă astăzi la prânz am remarcat în centrul oraşului o haită de 7 câini maidanezi.

În noiembrie am scris că Bacăul spune pas eutanasierii şi că cei 5 000 de câini de pe străzile oraşului vor fi strânşi, sterilizaţi şi duşi într-un adăpost ce se întinde pe o suprafaţă ce măsoară nu mai puţin de 15 hectare.

Foarte frumoasă iniţiativa Primăriei Bacău, dar mi-ar plăcea să îi resimt efectele. Aş vrea să nu mai văd zeci de câini prin oraş, atât în centru, cât şi la periferie. Nu ştiu cine îi strânge şi cum îi strânge, însă, dacă asta chiar se întâmplă, aş putea spune fără reţineri că hingherii sunt cam leneşi.

4 comentarii la “Hinghereală în ritm de melc”

 1. Antonio 27 Ianuarie 2012 at 16:42 Permalink

  Cum da caldura, o sa incep sa ma ocup personal de maidanezi…

 2. amg 28 Ianuarie 2012 at 21:38 Permalink

  mortii lor de javre.

 3. Buddy 1 Februarie 2012 at 22:14 Permalink

  si in zona bazinului e plin, iar in spatele pietii sud mai e si o baba cretina care-i hraneste! gasesti numai ciolane de pui si granule pe trotuar…
  pentru asta platim impozite? sa ne plimbam printre javre?

 4. Anonim 21 Martie 2012 at 16:36 Permalink

  Tu daca ai fi un maidanez ce ai face ? Ce vina au ei ca sunt caini ? Nu vreau sa va jignesc da .. inainte sa spuneti ceva mai ganditi si din alte perspective . Vinovati sunt oamenii ca nu stiu cum sa gestioneze situatia .


Lasa un comentariu