Infografic: Câte calorii arse a numărat Contorul de Calorii Coca-Cola la B’estFest

La B’estFest, eveniment care a avut loc între 5 și 7 iulie la București, Coca-Cola a lansat Contorul de Calorii, un instrument inedit care măsoară caloriile arse de oameni atunci când fac mișcare. S-a constatat că peste 23.000 de oameni voioși au ars aproape 4.500.000 de calorii în 20 de ore de dans la scena Coca-Cola.

Contorul de Calorii monitorizează mișcarea pe o rază predeterminată și folosește un calcul simplu pentru a afla numărul de calorii arse. Pentru geeks, iată formula de calcul: 1 kg x EMS* = x calorii arse. (*EMS = echivalentul metabolic standard, unitatea folosită pentru a estima cantitatea de oxigen folosită de corp în timpul activității fizice, valoarea ei fiind diferită în funcție de activitatea desfășurată.)

b'estfest coca-cola stage

Activitatea desfășurată la scena Coca-Cola de la B’estFest de cei peste 23.000 a fost dansul, evident. Când ești fericit dansezi. Când dansezi ești fericit. Așadar, când ești fericit arzi calorii. Detalii interesante despre cele mai fun metode prin care puteți arde calorii aveți în infograficul de mai jos.

Coca-Cola susține un stil de viață activ și sanatos și încurajează adoptarea unei diete echilibrate, însoțită întotdeauna de mișcare fizică. Contorul de Calorii Coca-Cola le demonstrează oamenilor că pot arde calorii într-un mod distractiv și că se pot bucura, astfel, de o diversitate de alimente și bauturi, în orice moment, atât timp cât sunt atenți la menținerea echilibrului energetic.

Pe final, vești bune! Contorul de Calorii Coca-Cola va ajunge, în aceasta vară, în mai multe orașe din țară, urmând să măsoare caloriile arse de oameni fericiți.

Infografic_Contorul de calorii_Coca Cola_BestFest

3 thoughts on “Infografic: Câte calorii arse a numărat Contorul de Calorii Coca-Cola la B’estFest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *