Înscrieri pentru Festivalul de Muzică Acustică 2013

Marti, 4 Iunie 2013 | Bacau | Comenteaza

Joi, 13 iunie 2013, începând cu ora 15:00, Parcul Cancicov găzduiește cea de-a patra ediție a Festivalului de Muzică Acustică. Organizat de Colegiul Național “Vasile Alecsandri” și o entuziastă echipă de tineri din liceele băcăuane, evenimentul își propune să adune cât mai mulți iubitori de muzică.

Astfel, liceenii cu aptitudini muzicale sunt invitați să se înscrie în competiție, având pe 13 iunie ocazia să cânte în fața unui public adevărat și totodată să fie punctați pentru performanța lor.

Foto Serbarile Timisoreana 2009 la Bacau - ziua 1 (24)

Vă puteți înscrie până duminică, 9 iunie printr-un e-mail la festivaluldemuzicaacustica [at] yahoo [dot] com. Mesajul va conține numele concurentului sau ale concurenților (în cazul unei trupe), liceul de proveniență, numărul de telefon și numele piesei care va fi interpretată în cadrul festivalului. Cu precizarea că un moment trebuie să aibă o durată de maxim patru minute, iar interpretarea să fie vocal-instrumentală sau instrumentală. Deci nu ca în cazul Antoniei, care a făcut playback de 1 Iunie.

Juriul va fi alcătuit din profesori ai C.N. “Vasile Alecsandri” + doi invitați speciali, elevi brașoveni cu experiență în domeniul muzical, pentru a asigura imparțialitatea deciziilor, spun organizatorii.

An de an, festivalul a crescut, iar organizatorii sunt gata sa faca fata asteptarilor mari ale publicului. Suntem increzatori ca experienta si parteneriatele pe care le avem ne vor ajuta sa organizam cea mai reusita editie de pana acum. Inca de cand evenimentul era la stadiul de idee ne-am dorit ca el sa reprezinte o oportunitate pentru tinerii bacauani – si nu numai – de a canta in fata unui public adevarat si a unui juriu competent. – spun organizatorii

festivalul de muzica acustica 2013 bacau

Lasa un comentariu