Inscrierile pentru Bacau Streetball Challenge sunt pe ultima suta de metri

Mai aveti la dispozitie 10 zile in care va puteti inscrie la turneul Bacau Streetball Challenge, ce va avea loc in perioada 6-7 august, pe terenul Colegiului National „Ferdinand I” din Bacau. Competitia este organizata de Asociatia STEP si Divanul AdBlog.

Exista doua categorii de varsta, „junior” – pana in 18 ani si „open” – la care pot participa persoane de orice varsta. De asemenea, echipele pot fi mixte, iar cele formate exclusiv din fete, pot participa la categoria „junior”, indiferent de varsta. Inscrierile se fac pe pagina de internet a competitiei –  www.streetballchallenge.net – la pagina „echipe”, acolo unde exista un formular special. Dupa ce va inscrieti echipa, aceasta va fi afisata in sectiunea respectiva.

Chiar daca nu vreti sa participati in calitate de competitori, noi tot va asteptam pe teren, unde v-am pregatit muzica, distractie si multe premii, la concursurile pentru public. Mai multe informatii gasiti pe situl competitiei www.streetballchallenge.net si pe pagina de facebook (Bacau Streetball Challenge).

Premiile sunt asigurate de sponsorii si partenerii nostri: Orange Romania, Ducati Bacau, Le Createur, Subway, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bacau, Grafit, Magic Ball, Sport Arena, Testamentul.ro si Visinel Balan. Turneul este organizat de asociatiile „Surf the Earth Project” – STEP Bacau si Divanul AdBlog, in parteneriat cu Consiliul Local si Primaria municipiului Bacau.

One thought on “Inscrierile pentru Bacau Streetball Challenge sunt pe ultima suta de metri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *