Instagrame #30 (strângerea semnăturilor)

Luni, 18 Aprilie 2016 | Bacau, Initiative personale | 3 comentarii

Postarea cu numărul 30 din seria cu instagrame e puțin mai specială deoarece conține imagini realizate în ultimele zile, pe străzile Bacăului, pe care le colind zi de zi pentru a discuta cu tinerii, cu cetățenii și, desigur, pentru a strânge cele aproape 1.700 de semnături necesare pentru candidatura mea independentă la Primăria și Consiliul Local Bacău.

Vă spun din start că nu e ușor! Bani nu am, organizație de partid în spate nici atât, iar voluntarii care îmi sunt alături (și le mulțumesc enorm pe această cale!) văd și ei cât de greu este să duci ca independent o campanie în care alții (pe care îi vedeți pe autobuze sau pe panouri) bagă deja mii, zeci de mii de euro numai în acțiunile ce au ca scop realizarea listelor de susținători.

În ultimele zile am luat la pas străzile, am stat prin parcuri, am intrat în vorbă cu cetățenii, iar pe mulți dintre ei i-am convins că mai există o speranță pentru acest oraș, reușind să le smulg semnătura. Chiar dacă ar trebui să fie invers, încărcătura de pe umerii mei e și mai mare odată cu umplerea tabelelor. Asta pentru că oamenii care se iscălesc pe listele mele își pun speranța în mine, iar eu îmi doresc foarte mult să nu-i dezamăgesc.

O să vă vorbesc pe larg despre această campanie de strângere de semnături într-un articol viitor, iar până atunci vă invit să priviți 10 dintre cadrele pe care le-am realizat în aceste zile!

Nu în ultimul rând, vă cer, dacă doriți să mă vedeți în lupta electorală din acest an, să mă ajutați cu o semnătură sau, mai bine, cu cel puțin o listă. Detaliile le aveți aici. Mai am vreo 300 de adunat până la sfârșitul acestei săptămâni, așa că orice semnătură contează!

strangere semnaturi cristian ghinghes bacau 2016-1

strangere semnaturi cristian ghinghes bacau 2016-2

strangere semnaturi cristian ghinghes bacau 2016-4

strangere semnaturi cristian ghinghes bacau 2016-5

strangere semnaturi cristian ghinghes bacau 2016-6

strangere semnaturi cristian ghinghes bacau 2016-7

strangere semnaturi cristian ghinghes bacau 2016-9

strangere semnaturi cristian ghinghes bacau 2016-8

strangere semnaturi cristian ghinghes bacau 2016-10

3 comentarii la “Instagrame #30 (strângerea semnăturilor)”

 1. George 19 Aprilie 2016 at 11:07 Permalink

  Sa depuneti macar 3000 de semnaturi. Sa nu aveti surpriza ca nu sunt bune cate trebuie pentru validare.au mai patit-o si altii.

  • Kristofer 19 Aprilie 2016 at 11:36 Permalink

   3.000? Nu cred că pot strânge atâtea… de ce nu ar fi bune atâta timp cât le-am strâns pe străzi, din om în om?

 2. Ciprian 19 Aprilie 2016 at 12:01 Permalink

  O sa te ajut si eu cu cateva semnaturi. O sa ajung duminica in Bacau, si te voi contacta atunci sa iti dau lista.

  Multa bafta!
  Spor!


Lasa un comentariu