Interviu despre problemele tinerilor băcăuani (video)

Sambata, 7 Februarie 2015 | Bacau, Initiative personale, Tineret | 2 comentarii

Ultima oară când am fost în Bacău, am dat curs invitaţiei Asociaţiei RYMD (Romanian Youth For Democracy) de a le răspunde la câteva întrebări despre cum mă implic în comunitatea locală, problemele tinerilor băcăuani și proiectele mele de viitor.

A ieşit un interviu de circa 20 de minute, parte a proiectului Cetățeni Activi pentru Bacău, finanțat prin Granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG din România.

Am vorbit despre începuturile mele ca blogger, despre cum am ajuns să mă implic în diverse probleme ale comunităţii locale, despre nominalizarea mea la titlul de “Cel mai activ băcăuan al anului 2014“, despre necesitatea pistelor pentru biciclete în Bacău, despre tinerii din Bacău, despre felul în care autorităţile locale (Primăria şi Consiliul Judeţean) sprijină tinerii, despre demersurile pe care le-am făcut până acum privind sectorul de tineret în Bacău, dar şi despre structura de tineret pe care urmez să o înfiinţez la nivel naţional.

Varianta transcrisă a discuţiei o găsiţi aici. Mulţumesc Oxana Morari pentru întrebări şi celor de la Cetăţeni Activi pentru Bacău pentru interviu! :)

2 comentarii la “Interviu despre problemele tinerilor băcăuani (video)”

  1. Oxana 7 Februarie 2015 at 19:36 Permalink

    Mi-a făcut plăcere să-ţi iau interviu. Nu mă aşteptam să avem o astfel de conversaţie. Păstrează echivalenţa între ce gândeşti şi ce faci. Succes! :)

  2. Robert 10 Februarie 2015 at 00:36 Permalink

    Sper sa te vad la fel de tonic si de direct si peste ani de zile! Bravo si… succes! Ai nevoie :)


Lasa un comentariu