Întrebări despre alegerile europarlamentare

Marti, 20 Mai 2014 | Politica | 2 comentarii

Fie că merg pe stradă, că stau pe internet, că ies într-un parc, că mă uit la televizor, fie că mă plimb cu bicicleta prin comunele din jurul Bacăului, peste tot dau în perioada asta de mesaje electorale. Nu o văd ca pe o problema, ba dimpotrivă. Îmi place dezbaterea publică pe orice subiect. În schimb, nu sunt tocmai încântat de nivelul bălăcărelii dezbaterii de la cel mai înalt nivel.

E foarte bine că există oameni ai partidelor, chiar aleși (vezi deputatul PSD Cosmin Necula) care bat la pas cartierele localităților de unde vin și discută cu alegătorii. Politica se face printre oameni, iar simplul fapt că cineva se întoarce la cei cărora le-a cerut votul în urmă cu un an-doi e de lăudat.

La polul opus, mă pune grav pe gânduri faptul că persoana care ar trebui să reprezinte statul (adica pe noi toți) la cel mai înalt nivel nu numai că pune umărul la crearea unei formațiuni politice trimițându-și toți consilierii de la Cotroceni la PMP, ci și susține acest partid fără nicio jenă.

Toaaate lucrurile care mi se par cel puțin anapoda în această campanie electorală le-am pus într-un articol puțin altfel. Am înlocuit afirmații argumentate cu o serie de întrebări retorice. Le puteți citi pe Adevărul.

646x404

2 comentarii la “Întrebări despre alegerile europarlamentare”

  1. medellin 20 Mai 2014 at 21:25 Permalink

    Cristi..stii cumva melodia? http://www.youtube.com/watch?v=uY_gDXaVQmM


Lasa un comentariu