Invisible pe messenger = timiditate online?

N-am inteles niciodata persoanele care intra pe messenger si stau pe invisible.

Sunt atat de timide in lumea reala incat nici online nu se pot debarasa de acest lucru?
Sunt prea „ocupate” si nu doresc sa fie deranjate?
Nu le place sa fie deranjate dar prefera ca ele sa deranjeze?

Bine, accept situatia in care x nu vrea sa vorbeasca cu y si atunci x isi seteaza statusul ca fiind invisible doar pentru y, dar nu accept indivizii care stau mereu pe invisible pentru toata lista. Pentru ce ti-ai mai pus messenger? In definitiv, treaba cu statusul invizibil este o actiune care vizeaza doar pe respectivul „stealth user” si care nu poate fi contestata de unul ca mine. Eu doar mi-am spus parerea.

Pana la urma, un „invisible user” poate fi foarte usor detectat in ziua de astazi; dar un „invisible voyeur” ca in filmuletul de mai jos, poate fi detectat sau palmuit?

7 thoughts on “Invisible pe messenger = timiditate online?

  1. Cei care stau pe invisible doar atunci cand au de discutat ceva important cu 2-3 persoane ii inteleg. Dar sunt unii care stau intotdeauna pe invisible. Pe astia nu ii inteleg. Adica tu cand ai nevoie de mine ma abordezi dar yo cand am nevoie de tine ce fac? Ca tu esti pe invisible…cu alte cuvinte tu nu vrei sa ajuti ci vrei decat sa fii ajutat…

  2. Si eu ii urasc pe astia de stau pe invizibil tot timpul.
    E aiurea, ori dai ignore la toti din lista si ramai doar cu cei care vrei sa te vada ori ii pui pe invizibil pe cei care nu vrei sa te vada.

  3. Ce filosofii de toata jena… La cam atat se reduce activitatea voastra cerebrala? Niste meduze…

  4. Si ce daca sta omul pe invizibil? E intimitatea lui pana la urma. Iar siteurile astea care il si detecteaza mi se par o prostie pentru ca fiecare are momente cand doreste sa faca un anumit lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *