Invitație la “Oameni și povești”

Marti, 26 Ianuarie 2016 | Bacau, Tineret | Comenteaza

Chiar dacă inițial au întâmpinat ceva probleme organizatorice, Evelina Chirica și alți 5 colegi de-ai ei din Colegiul Național “Vasile Alecsandri” organizează mâine, timp de 4 ore, la Sala Studio a Teatrului Municipal Bacovia, în parteneriat cu Fundația de Sprijin Comunitar (FSC), proiectul-documentar “Oameni și povești”.

Le mulțumesc pentru invitație, clar voi veni și eu să spun o poveste (cel mai probabil despre cum pot schimba tinerii comunitatea din care fac parte, cu exemple concrete din Bacău), iar acum dau apelul mai departe către toți cei interesați:

Aveți o poveste de viață interesantă, aveți un vis, o dorință, o pasiune, vreți să vorbiți despre voi, despre iubire, progres, curaj, furie, frică, gânduri pentru o lume și o țară mai bună? Sunteți părinți, profesori, afaceriști, oameni din presă, artiști, bunici, adolescenți? Știți ce înseamnă poveștile de viață? Atunci vă așteptăm miercuri, 27.01.2016, de la ora 12 până la ora la 16, la Teatrul Municipal Bacovia (Sala Studio), pentru a lua parte la un proiect, un documentar cu și despre oameni.

Am tăiat partea cu “oameni frumoși” din invitație deoarece mie îmi sună mai degrabă a clișeu. Sper să nu se supere tinerii organizatori pe mine.

Ne vedem mâine!

oameni si povesti

Lasa un comentariu