Leona Lewis – I See You (Cosmic Gate Remix)

Vineri, 5 Martie 2010 | muzica, Radio Deea | 3 comentarii

Cosmic Gate este un proiect muzical trance format din Dj Bossi si Nic Chagall. Duo-ul s-a format in 1999, atunci lansand primele doua single-uri “The Drums” si “Menthal Atmosphere”. Au la activ zeci de single-uri si remixuri, unele figurand la vremea lor in topurile din intreaga lume. Cosmic Gate a lansat pana in momentul de fata 4 albume: “Rhythm & Drums” (2001), “No More Sleep” (2002), “Earth Mover” (2006) si “Sign of the Times” (2009). Cosmic Gate se afla printre artistii mei favoriti in acest moment. Productiile lor sunt excelente, toate avand o linie de bass inconfundabila.

Ultimul album semnat de Cosmic Gate se intituleaza “Sign Of The Times“, a fost lansat pe 23 martie 2009 la BlackHole Recordings si contine 13 piese, multe dintre ele intrand de-a lungul anului trecut in topul meu. Este vorba despre melodii ca Not Enough Time (feat. Emma Hewitt), Open Your Heart (feat. Tiff Lacey) sau Cosmic Gate – Under Your Spell (feat. Aruna).

Dupa remixuri extraordinare pentru piese ca Home by Paul van Dyk si Inside Of You by Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage, Cosmic Gate a revenit in octombrie cu un nou single intitulat Under Your Spell (featuring Aruna) pe care vi l-am prezentat pe blog in septembrie, in varianta semnata de Myon & Shane 54. Ultimul release Cosmic Gate a fost lansat in decembrie 2009 si este un remix pentru JES – Lovesong.

Pentru Cosmic Gate anul 2009 a fost unul foarte bun: productii de top cantate de toti djii cunoscuti, aparitii pe cele mai importante compilatii trance ale anului si o urcare de 39 de pozitii in Top 100 Dj Mag, aducand-i pe cei doi Cosmic Gate pe un binemeritat loc 19 in cel mai important clasament al djilor din intreaga lume. Ca tot veni vorba de anul 2009 si de Cosmic Gate, vreau sa precizez ca topul meu pentru anul 2009 contine nu mai putin de 5 productii semnate de ei, doua dintre ele ocupand primele doua locuri in top.

Cosmic Gate incepe anul 2010 mixand volumul patru din seria “Back 2 Back”. Aceasta noua compilatie va fi lansata in data de 1 martie la renumita casa de discuri Black Hole Recordings. Albumul contine ultimul single Cosmic Gate intitulat Barra care a fost lansat luni, 15 februarie 2010 la acelasi label.

Ultima productie realizata de cei doi Cosmic Gate este un remix pentru soundtrack-ul filmului Avatar, Leona Lewis – I See You. Remixul a fost pus aseara de Armin van Buuren in editia cu numarul 446 a show-ului radio A State of Trance si il puteti asculta in exclusivitate, aici, pe blog. Super remix!

3 comentarii la “Leona Lewis – I See You (Cosmic Gate Remix)”

  1. Anonymous 5 Martie 2010 at 21:57 Permalink

    kristofer ai idee cumva de melodie…? http://www8.zippyshare.com/v/63515385/file.html e dintr un set a lui vika jigulina?

  2. Anonymous 6 Martie 2010 at 23:32 Permalink

    zuper tareeee remix multumim pentru ca l-ai postat tine-o tot asa bv.

  3. kristofer93 7 Martie 2010 at 16:21 Permalink

    @anonim: nu o stiu, sorry


Lasa un comentariu