Let’s Do It in Bacau (foto si video)

Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de voluntariat din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara din arealele naturale, intr-o singura zi.

In ciuda faptului ca acum cateva zile ne intrebam cu cine sa o facem, actiunea de astazi 25 septembrie 2010 nu a iesit atat de rau cum ma asteptam sa se intample la nivel local. Numarul de voluntari pe judetul Bacau a fost undeva la cateva sute, o cifra bunicica avand in vedere ca acum cateva zile erau doar cateva zeci de persoane implicate in proiect.

Printre cei care au participat la actiunea de salubrizare se numara elevi, profesori, voluntari ai organizatiilor care se ocupa cu protejarea mediului, angajati ai mai multor agentii guvernamentale din acest domeniu, dar si oameni simpli. Ziua a inceput dimineata la ora 8 cand voluntarii s-au strans in parcarea Stadionului Municipal, centrul de comanda al campaniei Let’s Do It pe Bacau. In jurul orei 9:00 acestia s-au constituit in grupuri si au plecat spre locurile marcate pe harta ce urmau sa fie salubrizate.

Eu am fost in 3-4 locuri sa vad cum decurg lucrurile si va spun ca mi-a placut ce am vazut. La sfarsitul zilei masinile vor cara sute de saci de deseuri din tot judetul Bacau. Jos puteti vedea cum au facut-o bacauanii in poze din locuri precum Lacul Bacau II, Valea Budului – Luncani si Magura.

10 thoughts on “Let’s Do It in Bacau (foto si video)

  1. te plangi ca nimeni nu pune mana…dar tu?…eu am fost doar 2 ore si apoi am plecat la munca..

  2. Iar un anonim prost. Presa are datoria sa faca public evenimentul si sa il promoveze ma, nu sa stranga gunoaiele.

  3. Super tari fotografiile tale. Observ ca pe zi ce trece cresti tot mai mult, din toate punctele de vedere. Maine, poimaine auzim de un dj super cunoscut in tara sau un jurnalist iscusit!

  4. da tu adryan nu esti si tu un anonim prost ca nu am auzit de tine!!!! tu nu cred ca ai fost sa strangi gunoaiele stiind ca esti unu din ele

  5. @constantinandreirusu, asta inseamna sa fii un blogger increzut se pare.
    Kristofer, cum e sa privesti atatia oameni care fac curatenie fara sa-i ajuti?
    Se facea misto de pescarul ala care nu a dat si el o mana de ajutor voluntarilor (pe contrasens.com cred) si-si vedea de treaba lui, dar tu, kristofer, te crezi vreun sef al lor sa-i filmezi si pozezi ca pe niste sclavi ai tai? Esti cumva partener media al Let's Do It, Romania? Nu esti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *