“Let’s Do It, Romania!” cauta coordonatori si voluntari

Luni, 22 Februarie 2010 | Bacau, stiri | 4 comentarii

Aseara am primit un mail in care am fost rugat sa sustin un proiect de ecologizare la nivel national ce isi propune sa curete deseurile din mai multe orase din tara, printre aceste orase numarandu-se si Bacaul.

Salut,

Numele meu este Marian D. si sunt coordonatorul proiectului “Let’s Do It, Romania!” pe regiunea nord-est a tarii, si pe judetul Bacau. Acesta este un proiect de ecologizare si cel mai mare eveniment de implicare a voluntarilor din Romania.
Stiu ca blogul tau este vizitat de persoane din Bacau sau toata Moldova, asa ca te rog, daca ai disponibilitatea, sa postezi mesajul de mai jos pe blogul tau. Multumesc anticipat!

Echipa “Let’s Do It, Romania” a inceput recrutarea pentru coordonatorii de judet, cu scopul de a demara actiunile de organizare la nivel local. Sarcinile unui coordonator de judet includ monitorizarea echipelor locale, elaborarea procedurilor de lucru si a documentelor standard, initierea parteneriatelor si mentinerea contactului cu echipa centrala de conducere. In acest moment, judetele in care este necesara inscrierea voluntarilor intr-un numar mai mare pentru aceste pozitii sunt: Alba, Bacau, Bistrita Nasaud, Botosani, Buzau, Caras Severin, Covasna, Dambovita, Gorj, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Ialomita, Mehedinti, Maramures, Neamt, Olt, Salaj, Satu Mare, Tulcea, Teleorman, Vrancea si Vaslui.

Toti cei care doresc sa se implice in proiect in acest mod, sunt rugati sa se inscrie pe site-ul dedicat, letsdoitromania.ro, completand formularul disponibil la sectiunea Implica-te. Termenul limita pentru inscrieri este 12 martie 2010.

Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de voluntariat din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale, intr-o singura zi.

Va voi tine la curent cu actiunile “Let’s Do It, Romania!” in Bacau.

4 comentarii la ““Let’s Do It, Romania!” cauta coordonatori si voluntari”

 1. Alex 22 Februarie 2010 at 15:56 Permalink

  astazi si profa de engleza ne-a vorbit despre let's do it, si m-am gandit ca o sa ma implic cu siguranta. pentru cei ce doresc sa vada de la ce a pornit totul, sa caute un filmulet de vreo 5 minute despre let's do it Lituania, mama acestui proiect, de unde am copiat si noi numele :))

 2. Alexandra 22 Februarie 2010 at 16:04 Permalink

  foarte interesant proiectul..si cred ca orice tara are nevoie de el…printre care ,bineinteles, si Romania…

 3. MaddaB 22 Februarie 2010 at 19:05 Permalink

  Chiar vreau sa vad daca o sa se faca si in Romania….si daca se face sa vad ce iese :D.

 4. Mişu 22 Februarie 2010 at 20:00 Permalink

  Ecologizarea la noi merge cam greu…un exemplu concret în Bacău…la podul cu lanţuri în nordul oraşului…astă vară în faţă poştei s-au plantat nişte copăcei…foarte frumos…după o săptămână zona este tranformată în sens giratoriu. Susţin proiectul ,dar într-o zi nu cred că se pot face cam multe


Lasa un comentariu