Locul 5: MaDi & Kristofer – Hot Balloon (Club Mix)

Joi, 27 Decembrie 2012 | muzica | Comenteaza

Scuzați-mi tupeul, unu la mână. Așa-i, e piesa mea, realizată în colaborare cu MaDi (pe numele său real Mădălin Roșioru). Am terminat-o prin 2011 și am reușit să o semnăm abia în vara anului 2012 la Slent Shore Recordings.

Și uite așa, am lansat-o abia în decembrie 2012. Între timp s-a auzit în seturile lui Bobina, un nume cunoscut pe scena trance mondială, dar nu înainte ca românii de la Snatt & Vix să includă track-ul în unul dintre party-urile TrancENDancE.

Hot Balloon ocupă poziția a cincea în topul meu muzical pe 2012. Povestea din spatele colaborării cu Mădălin o găsiți aici, când am anunțat intrarea în promo a piesei.

Tot anul acesta am reușit să ajungem în seturile lui Markus Schulz cu MKB – Katana. Prima dată ne-am bucurat de suportul lui Mr. Pit. Apoi, Markus ne-a pus piesa în mai multe seturi, a făcut un reconstruction, după care ne-am auzit în Global DJ Broadcast World Tour. Recent am fost incluși în Top 20 Global DJ Broadcast pe lunile noiembrie și decembrie.

Voi publica topul abia pe 31 decembrie. Până atunci vă voi dezvălui primele cinci piese din top. Câte una pe zi, începând cu locul 5 și terminând, așa cum am spus mai înainte, cu piesa anului pe 31 decembrie. Mâine urmează no. 4. :)

MKB (Madi and Kristofer) trance progressive

Lasa un comentariu