Lucian Barbulescu @ Club No Limit Bacau, 4 octombrie 2008

Marti, 30 Septembrie 2008 | Bacau, muzica, stiri | 3 comentarii

iDJ Booking prezinta sambata 4 octombrie 2008, incepand cu orele 22:00 pe Robyn Mass & Lucian Barbulescu la Club No Limit Bacau @ Shot Party!

Line Up:
Robyn Mass (iDJ Booking/NoiDoi)
Lucian BARBULESCU (iDJ Booking/Vibe FM)

Pret intrare: 10 ron, cumperi un shot si primesti doua! Un eveniment marca Vibe FM!

Parteneri media : kristofer93.com, Vibe FM, djbox.ro, anyplace.ro, beatfactor.ro, pubbing.ro, techno.ro, 25h.ro, sofresh.ro, time4music.ro, electroarea.ro, nights.ro, fotoclubbing.ro, studentie.ro, yazee.ro, muzica.ro.

Jos puteti vedea afisul aferent evenimentului!
Tot mai jos puteti citi si biografia celor doi dj invitati!


Biografie Robyn Mass (Bacau):

Robyn Mass aka Istoc Robert s-a nascut in Bacau pe 18 noiembrie 1987. La 19 ani el a decis să producă muzică la momentul respectiv, pentru distractie. A fost placut foarte mult că a început să producă, cu mai mult interes şi a devotment. Acum este la nivelul urmator si în prezent are un număr mic piese, cele mai multe dintre ele unreleased. Asa cum ne spune “.. eu nu fac muzica pentru a câştiga bani, ci o fac pentru a ma bucura de ea şi ceea ce este cel mai important, este ca o fac din inima”.

Nu are o experienta foarte vasta ca si DJ, insa pe parcursul unui an si jumatate, are in portofoliu cateva locatii importante : Clubul de Zenon Onesti (Bacau), Club Insomnia (Bacau), Marakech Club (Bacau), Karma Club Onesti (Bacau).

A participat la Heineken Music Thirst 2008, fiind in primii 10 producatori alegi pentru semi-finala.

In primul semestru al anului 2008, se alatura iDJ Booking si alaturi de B Noise, noul sau coleg cat si vecin de oras, incep proiectul NoiDoi, abia lansat la sfarsitul lunii Iulie 2008, proiect ce urmeaza sa scoate primul release pe vinyl pe data de 15 noiembrie 2008 in colaborare cu Material Records.

Biografie Lucian Barbulescu:

Nascut pe 30 septembrie 1987 in Constanta, Lucian BARBULESCU a fost fascinat inca de mic de DJ-ing, astfel incat in 2004 ia primul contact cu aparatura profesionala.
A inceput intr-un club mic unde punea pentru un grup restrans de oameni (prieteni). In vara anului 2004 i se ofera sansa sa fie rezident la unul dintre cele mai bune cluburi din Mamaia de la acea vreme, si anume Club Empire. A urmat apoi rezidentiatul in principalele cluburi profilate pe curentul de clubbing din Constanta.
In 2006, il cunoaste pe G.I.C., ocazie de care profita si se hotaraste sa intre si pe partea de productie, urmand si primul release : Electric Soul. In perioada imediat urmatoare, renunta la rezidentiat, profilandu-se pe invitatiile la petrecerile organizate de cluburile din tara, cat si ca invitat la Kiss FM, la una dintre cele mai cunoscute emisiuni de promovare a curentului de clubbing, si anume House Experience. Pana in 2007, ajunge sa fie invitat apoapte in toate locatiile importante din tara si chiar si peste hotare, printre care se enumera si Rep. Moldova. Dintre cele mai importante, sunt urmatoarele:

• Bamboo, Bucuresti
• Gossip, Bucuresti
• Krypton, Craiova
• Athos, Baia Mare
• Las Vegas, Satu Mare
• Diesel, Cluj-Napoca
• Azteca, Costinesti
• Quba, Costinesti
• Faraon, Chisinau
• House Parade, Timisoara
• Liberty Parade 2008
• Alcatraz, Neptun

Continua pe partea de productie si in 2007 cu 2 releasuri : You Are a Fake feat. DJ Sava si Keeps Me Stronger feat. AlexUnder Base, ultima dintre ele beneficiind de remixuri semnate NTFO, Jay Chriss, Nestor, Allexinno, etc.

In 2008 ajunge in finala Heineken Music Thirst 2008 impeuna cu B Noise, cu piesa Menuete, devenita hit la Vibe FM pentru toti tinerii ascultatori ai muzicii electronice. Printre productiile recente se mai afla si Mirror, in aceeasi formatie, alaturi de B Noise.

Ca si artist in echipa Vibe FM, Lucian BARBULESCU ne onoreaza cu un set in fiecare joi de la ora 23, post de radio national cu care isi continua colaborarea alaturi de iDJ Booking. De asemenea, este nominalizat ca DJ la Liberty Parade 2008, atat pe camion cat si la scena, avand primul set inaintea lui DJ Andi si Vali BARBULESCU.

3 comentarii la “Lucian Barbulescu @ Club No Limit Bacau, 4 octombrie 2008”

  1. DjScorpyon 30 Septembrie 2008 at 11:49 Permalink

    Robyn Mass e fix cu un an mai mare ca mine:))

  2. Anonymous 7 Iulie 2009 at 11:13 Permalink

    biografie L Barbulescu , Copy Paste,ca in vremurile bune

  3. kristofer93 7 Iulie 2009 at 12:01 Permalink

    Asta am primit-o de la agentia de booking care l-a impresariat pentru acest eveniment.


Lasa un comentariu